Safaritent in Duitsland huren

Kamperen in Duitsland

Duitsland is samen met Frankrijk het vakantieland bij uitstek voor veel Nederlanders. En dat is niet voor niets. Op zonnige stranden na, heeft Duitsland alles wat nodig is voor een geslaagde kampeervakantie. Wie namelijk gaat kamperen in Duitsland, ontdekt leuke steden voor een leerzaam uitstapje en prachtige natuurgebieden om sportieve activiteiten te ondernemen. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de diversiteit van dit prachtige land, want ook op gastronomisch gebied is het er goed toeven. Wie van lekker eten houdt, zal al snel ontdekken dat Duitsland meer is dan braadworst en bier. Er zijn bovendien talloze herinneringen aan de wereldoorlogen en de tweedeling van het land tijdens de koude oorlog terug te vinden voor iedereen die van geschiedenis houdt. En dat allemaal op een paar uurtjes rijden vanaf Nederland.

Type accommodaties:

camp kyllburg - website (17)

6 pers. safaritent zonder sanitair

mobilhome-klein1

4 pers. sun lodge incl. sanitair

Waar staat deze sun lodge?

Campings:

camping walsheim - Safaritent huren in Duitsland
Duitsland
Boek nu voor 2020
camp kyllburg - Safaritent huren in Duitsland
Duitsland
Boek nu voor 2020

 Campings met safaritenten in Duitsland

Ben je van plan om op kampeervakantie te gaan en wil je een safaritent huren in Duitsland? Dan kun je alle kanten op. Net over de grens vind je niet alleen prachtige natuur, maar ook een grote diversiteit aan oude kastelen en gezellige historische plaatsjes. Dit biedt genoeg mogelijkheden om dit gebied te voet of op de fiets te ontdekken en te genieten van de natuur en historie in de omgeving van de camping. In het zuidoosten van Duitsland vind je het Beierse Woud, wat één van de grootste bosrijke gebieden van Europa is. Dit gebied is dan ook zeer geliefd bij natuurliefhebbers, maar ook hier kun je een bezoek brengen aan oude kastelen. Wie even iets anders wil zien, kan gemakkelijk een uitstapje maken naar Oostenrijk of Tsjechië, want de camping waar je een safaritent huurt, ligt vlakbij het drielandenpunt.

Een kampeertent huren in Duitsland

Of je nu net over de grens wilt kamperen of door wilt rijden naar het Beierse Woud, vakantiegangers die een kampeertent huren in Duitsland, zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt na aankomst direct genieten van de omgeving of van je rust. De safaritent staat namelijk al voor je klaar en hoef je zelf niet meer op te zetten. Een safaritent van Vodatent is van alle gemakken voorzien, zoals een verrijdbare keuken en comfortabele bedden. Met ruimte voor 6 personen, kun je ook met een groot gezin op vakantie. Een safaritent in Duitsland huren doe je bij Vodatent!