Safaritent in Nederland huren

Een safaritent in Nederland huren doe je bij Vodatent. Wij verhuren onze safaritenten op gezellige en kleinschalige campings. Of je er nu tussenuit wilt in de vakantie met kinderen of juist buiten de schoolvakantie om heerlijk te kunnen wandelen en fietsen in de omgeving van deze campings het kan allemaal bij Vodatent. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Type accommodaties:

uit en thuis - klein

6p. safaritent

+ privé sanitair

Waar staat de tent?
westerkwartier klein

6p. safaritent

incl. toilet

rammelbeek

6p. safaritent

incl. sanitair

Waar staat de tent?

7p. safaritent

incl. sanitair

Waar staat de tent?
skylodge1 website

2p. skylodge

zonder sanitair

Waar staat de tent?

Campings:

Dat is genieten! Kamperen met de comfort van thuis!

Een safaritent in Nederland huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe ingerichte 4 of 6-persoons safaritent op de leukste familiecampings in Nederland.

Kampeerders die een safaritent in Nederland huren, genieten van al deze voordelen:

  • Kant & klaar kamperen
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen
  • Ruime tenten
  • Luxe & comfort
  • Ruimte voor 4 of 6 personen
  • Volledig ingericht
  • Persoonlijke service
  • Nederlandssprekend personeel

Campings met safaritenten in Nederland

Wil je een safaritent in Nederland huren? Dan kun je met Vodatent in alle windstreken van het land terecht. Je kunt onze safaritenten vinden in Overijssel, de Nederlandse kust in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Limburg, Drenthe, Gelderland, Groningen, Utrecht, de Veluwe en Friesland. Bij Vodatent kun je safaritenten huren met sanitair. Ook verhuren wij safaritenten zonder sanitair voor 4-personen en 6-personen.

Kleinschalige familiecampings

Kamperen in een safaritent van Vodatent op één van onze familiecampings. Alle campings zijn kleinschalige en/of gezellige en leuke familiecampings die van alle gemakken voorzien zijn voor jong en oud. Denk aan speeltoestellen, animatieteams, een zwembad, een campingwinkel of sportfaciliteiten. Bovendien zijn de campings waar onze safaritenten staan allemaal in de buurt van de leukste uitjes van Nederland te vinden. Wil je erop uit trekken om de omgeving te verkennen of lekker een dagje op de camping blijven? Wat je ook doet, een safaritent in Nederland huren staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

Een kampeertent huren in Nederland

Het voordeel van een kampeertent huren in Nederland is dat je er bij aankomst op de camping direct in kunt. Je hoeft geen tent of caravan meer op te zetten en minder spullen van huis mee te nemen. Comfortabele bedden, een verrijdbare keuken en een ruime luifel: de grote, ruim opgezette safaritenten van Vodatent zijn volledig ingericht en bieden ruimte voor 6 personen. Op camping de Rammelbeek verhuren wij zelf safaritenten met een eigen badkamer. Zo kun je ook met een wat groter gezin kant en klaar kamperen en is er opberg- en bagageruimte in overvloed voor een voetbal, badmintonset, luchtbed, opblaasboot, comfortabele campingstoel, zonnebrandcrème en een barbecue. Een safaritent in Nederland huren doe je bij Vodatent!

Vragen?

Mocht je meer informatie willen over een safaritent in Nederland huren of ons een vraag willen stellen over de inrichting van de safaritenten neem dan gerust contact met ons op.