Safaritent in Friesland huren

Een safaritent in Friesland huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Friesland.

camping blaauw - website (3)
Nederland
Friesland
Boek nu voor 2020

Friesland is misschien niet de veelal bekende vakantieprovincie van Nederland. Toch is een vakantie in deze noordelijke provincie de moeite waard. Tijdens het kamperen in één van de safaritenten van Vodatent kun je al het moois wat Friesland te bieden heeft ontdekken. Met mooie autentieke dorpen en steden zoals Leeuwarden, Sneek, Bolsward is een bezoek aan Friesland toch de moeite waard. Een aardige activiteit in Friesland is het wadlopen. Een onvergetelijke belevenis in de natuur van het werelderfgoed de Waddenzee.

Op vakantie op Camping Blaauw in Friesland

Een safaritent huren in Friesland doe je op Camping Blaauw. Op deze gezellige familiecamping vind je volop faciliteiten voor een topvakantie. Ook is de ligging van deze camping ideaal. Je gaat zo met de fiets, te voet of over het water naar één van de mooie vaarten en meren die Friesland rijk. De camping ligt dan wel niet aan de kust maar heeft een mooie zwemvijver met zandstrand. Vanaf de camping loop je zo naar de bossen. In de bossen rondom de camping zijn verschillende wandelpaden.

Kindvriendelijke camping in Friesland

Safaritent in Friesland huren op een kindvriendelijke camping doe je op Camping Blaauw. Op Camping Blaauw is er elk jaar tijdens de zomervakantie een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd. Het animatieprogramma is er met name voor kinderen tot 14 jaar. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Lekker knutselen, een spelletjes middag en een kinderdisco. Op deze kindvriendelijke camping is ook een speeltuin en zelfs een dierenweide. Een safaritent huren in Friesland doe je op deze kindvriendelijke camping.

Op vakantie in Friesland met de hond

Ook de trouwe viervoeter kan genieten van een heerlijke vakantie in Friesland. Friesland heeft mooie polders en bossen om lekker uren te lopen. Tijdens het wandelen een verkoelende duik nemen kan in één van de meren of rivieren die Friesland rijk. Ook wanneer je een safaritent in Friesland huurt kan de hond lekker mee op vakantie.

Watersport in Friesland

Friesland is de watersport provincie van Nederland. Ontdek de mooie natuur van Friesland vanaf het water. Ook is het fantastisch om Friesland vanaf het water te ontdekken wanneer je één van de fraaie steden binnenvaart. Op Camping Blaauw kun je zelf een boot te huren. Wanneer je zelf een boot heb kun je deze ook mee brengen en aanleggen in één van de twee haven op Camping Blaauw.

Een safaritent huren in Friesland tijdens het Skûtsjesilen

Niet alleen de Friese, maar de watersport fanaten vanuit heel Nederland komen jaarlijks naar Friesland voor het watersportevenementen Skûtsjesilen. Tijdens elf wedstrijden strijden de schippers om de SKS-kampioenswimpel. Een wedstrijd die tot het laatst toe spannend blijft. Tijdens deze wedstrijden een safaritent in Friesland huren? Huur dan een safaritent op Camping Blaauw. Want dit evenement vindt dichtbij de camping plaats.