Safaritent in Gelderland huren

Een safaritent in Gelderland huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe 6-persoons safaritent op de leukste familiecampings in Gelderland.

Recreatiepark de Wrange

Doetinchem | Gelderland

Kamperen in een comfortabele safaritent kan ook in de provincie Gelderland. Gelderland heeft mooie en afwisselende natuur. Om deze natuur te ontdekken zijn er tal van wandel- en fietspaden. Schrik niet als je tijdens één van je tochten door de natuur speciale diersoorten tegenkomt. Herten, reeën en wilde zwijnen lopen nog vogelvrij in de natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland kom je niet alleen voor de natuur. Ook steden zoals Apeldoorn, Nijmegen en Harderwijk zijn leuke steden om te bezoeken. Een safaritent in Gelderland huren doe je onder andere in de Achterhoek op Recreatiepark de Wrange. 

Kamperen op Recreatiepark de Wrange

Kamperen in de Achterhoek doe je op Recreatiepark de Wrange. Op deze gevarieerde familiecamping. Deze camping is niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook 50+ kampeerders kunnen op deze camping genieten van een topvakantie. Op deze kindvriendelijke camping wordt in de zomervakantie een gevarieerd animatieprogramma georganiseerd. Op deze camping zijn veel faciliteiten van deze tijd die het kamperen een lux gevoel geven. Een safaritent in Gelderland huren doe je bij Vodatent.

De natuur in Gelderland

Het bekendste natuurgebied van Gelderland is  “Het Nationaal Park de Hoge Veluwe”. In dit gevarieerd natuurgebied ligt ook het Kröller-Müller Museum. Een museum voor de moderne kunst. Rondom het museum kun je nog wandelen door het beeldenpark. Veel mensen gaan kamperen in Gelderland voor een afwisselende flora en fauna. De Veluwe bied talrijke en uitgebreide fietsroutenetwerk van Nederland. Na een mooie wandel- of fietstocht een lekker proeverij? Op deze manier is het wel erg leuk om de Veluwe te ontdekken. Wil jij ook genieten van de Veluwe? Huur dan een compleet ingerichte safaritent bij Vodatent.

Een dagje uit

De provincie Gelderland heeft veel meer te bieden dan alleen de vele natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland zijn er ook vele dagjes uit. Een dagje uit wanneer je gaat kamperen in Gelderland is het Dolfinarium in Harderwijk. Ook de Apenheul in Apeldoorn is een dagje uit voor het complete gezin. In Arnhem vind je het Nederland Openluchtmuseum. In dit museum vind je genoeg ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. Wil je iets sportiefs doen; ga dan lekker mountainbike over één van de vele MTB routes. Tijdens het kamperen in een safaritent een dagje wellness? In de provincie Gelderland zijn verschillende saunacomplexen met onder ander de Zwaluwhoeve. 

Er even tussenuit

Gelderland is erg veelzijdig. Gezellig met het complete gezin, vrienden of lekker met z’n tweetjes er even lekker tussenuit. Kamperen in Gelderland biedt voor ieder wat wils. In feite is een weekendje weg veel te kort om de veelzijdigheid van Gelderland te ontdekken. Een safaritent in Gelderland huren zorgt ervoor dat jullie vakantie of korte break ogenblikkelijk kan beginnen. Niet eerst de kampeertent opzetten. De safaritenten van Vodatent zijn compleet en comfortabel ingericht en staan bij aankomst ogenblikkelijk voor je klaar.