Safaritent in Overijssel huren

Een safaritent in Overijssel huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Overijssel.

camping de rammelbeek - website (6)
Nederland
Overijssel
Open in oktober
camping 't veld - website (10)
Nederland
Overijssel
Boek nu voor 2020

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. In Overijssel verhuren wij op camping de Rammelbeek (Lattrop) en camping ’t Veld (Rheeze) onze safaritenten. Overijssel heeft een aantal leuke dorpen en steden zoals Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Zwolle. Het afwisselende landschap en de leuke steden zorgen ervoor dat Overijssel een prima vakantieprovincie is. Rondom camping de Rammelbeek vind je veel bos- en natuurgebieden. Hier kun je naar hartelust  wandelen en fietsen. In de kop van Overijssel vind je weer meer water. Zo is een dagje varen in het “Venetië” van Nederland zeker een aanrader. Door de vele mogelijkheden in Overijssel kun je hier prima terecht voor een korte en een lange vakantie in één van onze safaritenten.

Onze campings in Overijssel

Onze safaritenten staan op gezellige en kleinschalige familiecampings. Ondanks dat de campings kleinschaliger zijn, bieden ze vele faciliteiten. Volop vertier om de vakantie zo leuk mogelijk te maken. Beide campings hebben een overdekt zwembad met een glijbaan. In zomermaanden worden er door een animatieteam diverse activiteiten georganiseerd. Natuurlijk zijn er voldoende speeltoestellen voor de kinderen om lekker te kunnen spelen. Ook aan de oudere kinderen wordt gedacht. Een tafeltennistafel kan natuurlijk niet ontbreken. Ook kunnen ze een lekker potje voetballen op de speciale voetbalveldjes op beide campings.

Overijssel is ook historie

In Overijssel vind je een combinatie van prachtige natuur en historische steden. Een bekende rivier die veel heeft betekend in de historie van Overijssel is rivier de Ijssel. Tegenwoordig zorgt de rivier voor mooie groene oevers. Meer weten over de historie van Overijsel? Breng een bezoek aan de Lonneker Molen. De enige molen in Nederland met een jas van riet.  Ken je het verhaal achter de Hellehond van Lutte? Altijd al benieuwd geweest hoe stenen gemaakt worden? In steenfabriek de Werklust in Losser kunnen ze jullie hier alles over vertellen.

Het Venetië van Nederland

Als je een safaritent in Overijssel huurt, kan een bezoek aan het Venetië van Nederland eigenlijk niet ontbreken. Je kunt in Giethoorn een prachtige vaartocht maken door het dorp en het Nationaal Park Weerribben Wieben. Er zijn verschillende manier om je te verplaatsen over het water. Zo kun je ervoor kiezen om met een rondvaart het gebied te ontdekken. Ben je liever zelf de schipper? Huur dan een sloepje of een fluisterboot. Je kunt één van deze boten of rondvaarten reserveren bij één van de vele “vaar” bedrijven in Giethoorn. Tijdens de schoolvakanties is het aan te raden om dit vooraf te reserveren.