Safaritent in Zeeland huren

Een safaritent in Zeeland huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Zeeland.

camping gorishoek - website (6)
Nederland
Zeeland
Boek nu voor 2020

Een safaritent huren in Zeeland doe je bij Vodatent op camping de Gorishoek. Deze kleine camping vind je op het mooie “eiland” Tholen. Op één kilometer lopen van deze camping kun je al een duik nemen in de Oosterschelde! Met leuke steden in de achtertuin zoals Bergen op Zoom en Roosendaal op slechts 30 minuten rijden. Maar ook de Zeeuwse steden zoals Goes en Zierikzee zijn zeer zeker de moeite om tijdens jouw verblijf in een safaritent in Zeeland een bezoek te brengen. Vergeet vooral geen schelpen te zoeken tijdens jouw vakantie in Zeeland! Lekker even uitwaaien op het strand. Of neem een verfrissende duik in de zee. Op deze kindvriendelijke camping is ook voldoende te beleven. Deze camping beschikt over goede faciliteiten die jouw vakantieplezier vergroten. Wat te denken van het verwarmde buiten zwembad. Uiteraard een leuke speeltuin met een airtrampoline. Geen zin om te koken? Wij nodigen je van harte uit in restaurant SMAEK. Kortom prima ingrediënten voor een, weekendje weg of voor jouw langere vakantie op deze kindvriendelijke camping in Zeeland.

Over onze campings

Deze kleinschalige familiecamping in Tholen is van alle gemakken voorzien. Op de camping is een zwembad aanwezig. Dat is natuurlijk wel nodig voor de provincie met de meeste zonuren. Dat is natuurlijk geen overbodige luxe op deze camping. In de zomermaanden zorgt een animatieteam voor een leuk programma. Uiteraard blijft er voldoende tijd over om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld de zee en het strand. Al de safaritenten staan gezellig bij elkaar op het veld. Kinderen kunnen hier gemakkelijk vriendjes maken. Door de ruime opzet op de camping is er ook ruimte om op het campingveldje te spelen. De voorwaarde voor een fijne vakantie op deze camping zijn aanwezig!

Voel jij de wind al door je haren waaien?

Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland. Maar Zeeland heeft veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Natuurlijk is het heerlijk vertoeven wanneer je van het strand houd en het lekker weer is. Maar de stranden zijn ook mooi in Zeeland als het waait en je voelt de wind door je haren waaien en het zout proef je dan op je lippen.

Zeehonden safari in Zeeland

Een safaritent huren in Zeeland doe je natuurlijk niet alleen voor het strand. Zeeland heeft namelijk veel meer te bieden. Een leuk trip is de zeehonden safari. In de Oosterschelde is op de zandbank de Roggenplaat een grote groep zeehonden neergestreken. Je kunt met laag water erg dicht bij deze zandbank komen. Vanaf Sint-Annaland is het mogelijk om tijdens jouw verblijf in een safaritent in Zeeland een zeehonden safari te boeken. Deze trip duurt ongeveer 2,5 uur.

Zierikzee

Ook is het mogelijk in juli en augustus om vanuit Sint-Annaland naar Zierikzee te varen. Elke dinsdag vertrekt er een veerboot naar Zierikzee. Zierikzee is een oude stad van ongeveer 600 jaar oud. De oude binnenstad met de oude haven is het bezoeken waard. In de historische stad van Zierikzee vind je leuke en kleine winkeltjes. Ook is het mogelijk om een zeehonden safari te combineren met een bezoek van 2 uur aan Zierikzee.

Lekker wandelen op het strand

Tijdens je vakantie in Zeeland is je hond ook van harte welkom. Veel honden en hun baasjes vinden het heerlijk om lekker te wandelen op het strand. Vaak is hiervoor tijdens een vakantie net even iets meer tijd voor om extra grote ronde met de hond te wandelen. Veel honden vinden het strand en de zee ook erg leuk en er is de ruimte om lekker achter een bal aan te rennen. In de zomermaanden zijn op sommige stranden wel regels dat de hond aangelijnd moet zijn. Ook zijn er stranden in Zeeland waar honden niet welkom zijn. Op de receptie van de camping kunnen ze jullie hierover alles vertellen.