Kamperen met oudere jeugd

De jeugd wil luxe, comfort en vooral goede wifi tijdens hun vakantie. Een aantal ingrediënten die belangrijk zijn voor de tieners. En ja wanneer de tiener overtuigd is willen ze best mee met pa en ma op vakantie. Als ouder wil je natuurlijk dat de kinderen lekker actief bezig kunnen zijn tijdens de vakantie. Lekker zwemmen in het zwembad op de camping. Leuke outdoor activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen op en rondom de camping. Een fijn sportveld om lekker te kunnen voetballen of tennissen.

Accommodatie

Huisdieren

Animatie

WiFi

Voorzieningen

camping le rotja - Safaritent huren in Frankrijk
Frankrijk
Pyrénées-Orientales (Languedoc-Roussillon)
Open in oktober
Camping-in-Zuid-Frankrijk-Camping-de-la-Bonnette-1-300x225
Frankrijk
Tarn & Garonne (Midi-Pyrénées)
Open in oktober
camping val d'or - safaritent huren in Luxemburg
Luxemburg
Open in oktober
camping village sy - website (10)
België
Ardennen
Open in oktober
camping le roptai - website (3)
België
Ardennen
Open in oktober
recreatiepark de wrange - website (4)
Nederland
Gelderland
Achterhoek
Open in oktober
camping de rammelbeek - website (6)
Nederland
Overijssel
Open in oktober
vakantiepark herperduin - website (17)
Nederland
Noord-Brabant
Open in oktober
vakantiepark het timmerholt - website (2)
Nederland
Drenthe
Open in oktober
eurocamping vessem - website (1)
Nederland
Noord-Brabant
Boek nu voor 2020
Boederijcamping de mulderije - website (1)
Nederland
Utrecht, Zuid-Holland
Boek nu voor 2020
camping 't veld - website (10)
Nederland
Overijssel
Boek nu voor 2020
camping blaauw - website (3)
Nederland
Friesland
Boek nu voor 2020
camping le confluent - website (1)
België
Ardennen
Boek nu voor 2020
camping walsheim - Safaritent huren in Duitsland
Duitsland
Boek nu voor 2020
camp kyllburg - Safaritent huren in Duitsland
Duitsland
Boek nu voor 2020
camping 2000 - Safaritent huren in Tsjechië
Tsjechië
Boek nu voor 2020

Familiecampings

Vodatent verhuurt haar safaritenten op gezellige familiecampings. Met het gehele gezin verblijf je in de ruime en comfortabele safaritenten. Lekker slapen op een goed matras. Even chillen in de loungeset op het terras terwijl er lekker voor je gekookt wordt op de mobiele keuken die eenvoudig op het terras gereden kan worden. ‘a Avonds kun je onder de luifel gezellig samen zitten. Onder luifel hangt een lichtsnoer die voldoende licht geeft om samen lekker een spelletje te spelen. Worden de avonden wat kouder -of wat later op de avond- dan kun je in de ruime woon- en eetgedeelte nog lekker ontspannen. In de safaritent zijn twee slaapcabines. Zo kan iedereen lekker genieten tijdens zijn vakantie.

Tieners

Tieners willen niet de hele dag bezig gehouden worden door een animatieteam. Ze willen vooral zelf graag bepalen wat ze gaan doen. Lekker met vrienden van de camping gaan zwemmen. ’s Avonds lekker naar de bar of in de discotheek. Op een aantal campings worden er ook activiteiten voor tieners georganiseerd. Maar het aller aller belangrijkste is natuurlijk dat er een goede wifi verbinding is. Ze moeten natuurlijk wel in contact blijven met het de vrienden thuis. Het fijne van kamperen is dat ook de tieners snel nieuwe vrienden maken op de camping. Als ouder wil je natuurlijk dat ook je tieners zich vermaken. Op onze gezellige familiecampings heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Is dat geen kamperen met oudere jeugd?

Herinneringen maken

Wanneer de tieners steeds een jaartje ouder worden, willen ze niet meer met pa en ma mee op vakantie. Als ouder wil je toch genieten van het hele gezin tijdens jullie welverdiende vakantie. Daarom wil je het liefst dat de tieners nog lang mee gaan op vakantie. Belangrijk is dan dat jullie samen leuke herinneringen maken aan die ene toffe camping. De camping met dat fijne zwembad. De camping waar ze zulke leuke activiteiten organiseerde voor de tieners. Of toch die ene gezellige camping maar niks moest en alles mag. Oh ja en er was een hele goede wifi verbinding. Ja dat is kamperen met oudere jeugd!

Vragen over een safaritent huren met tieners?

Onze reisspecialisten kennen onze campings waar wij safaritenten verhuren erg goed. Heb je vragen over kamperen met oudere jeugd? Twijfel je tussen meerdere campings? Heb je vragen over het zwembad? Vraag het dan aan onze reisspecialisten. Wij adviseren jullie graag.