Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Safaritent huren in Tsjechië

Een safaritent huren in Tsjechië doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe 6-persoons safaritent op de leukste familiecampings in Tsjechië.

Kampeerders die een safaritent huren in Tsjechië, genieten van al deze voordelen:

  • Kant en klaar kamperen.
  • Grote tenten met een ruime opzet.
  • Geniet van luxe en comfort.
  • Ruimte voor 6 personen.
Camping 2000

Camping 2000

Januv Dul | Liberec
Tsjechië

Huur nu een luxe en volledig ingerichte 6-persoons safaritent in Tsjechië op Camping 2000!

Boek nu met 10% vroegboekkorting!

Bekijk deze camping

Kamperen in Tsjechië

Voor iedereen die wil kamperen in Tsjechië, is er genoeg te doen. De natuur is prachtig en er is voldoende historie te vinden. Zo kun je lekker wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, klimmen, abseilen of paragliden in de natuur, historische steden en kastelen bezoeken of natuurlijk een bezoek brengen aan de romantische hoofdstad Praag. Hier kun je de historie overal terugzien en genieten van oude gebouwen en beroemde bezienswaardigheden als de Karelsbrug, de Praagse Burcht en het Plein van de Revolutie. Daar komt nog eens bij dat Tsjechië goedkoop is en bekend staat om het lekkere eten. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde kampeervakantie zijn aanwezig!

Campings met safaritenten in Tsjechië

Wil je een Safaritent huren in Tsjechië. Op een kleine 8 uur rijden vanaf Nederland, ben je in een land met bergen, meren en een rijke historie. En heb je geen zin om te rijden? Een vlucht naar Praag duurt ongeveer anderhalf uur en als je een auto huurt, ben je binnen nog eens anderhalf uur op de camping. Tsjechië is een land met tal van mogelijkheden. De bergliefhebber kan wandelen of klimmen in het Reuzengebergte of in de talloze andere gebergtes die het land rijk is. De vele meren die er in het land te vinden zijn, kunnen gebruikt worden voor watersport of om te gaan vissen en de bossen en natuurgebieden nodigen uit om ontdekt te worden.
Tsjechië was door de geschiedenis heen altijd een middelpunt van oorlog en politieke conflicten. Je vindt er dan ook sporen terug van de Romeinse tijd, de Middeleeuwen, de Eerste- en Tweede Wereldoorlog en het communisme. De liefhebber van geschiedenis heeft genoeg mogelijkheden om cultuur en historie te snuiven.

Een kampeertent huren in Tsjechië

Het is best een eind rijden naar Tsjechië en het is vervelend om na zo’n lange rit je tent of caravan nog te moeten opzetten. Het voordeel van een kampeertent huren in Tsjechië is dat dat de tent al klaar staat als je op de camping aankomt. Ook is de tent van alle gemakken voorzien, zoals comfortabele bedden een verrijdbare keuken. De safaritenten van Vodatent zijn volledig ingericht en met ruimte voor 6 personen, zijn ze ook geschikt voor grote gezinnen. Een safaritent huren in Tsjechië doe je bij Vodatent!

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest