Safaritent 2-personen

2-Persoons safaritent huren

Ben jij opzoek naar een te-gekke getaway voor 2 personen? Dan ben je bij Vodatent aan het juiste adres! Al is dit een (fiets)vakantie met je partner, ouder of beste vriend, het is allemaal mogelijk in onze fantastische 2-persoons safaritent. Bij Vodatent bieden wij de beste opties voor jou en je partner om het uiterste uit je vakantie te halen. 

Verblijf in een safaritent

Ontdek de veelzijdigheid van kamperen 

Een safaritent huren is genieten van het buitenleven

Kamperen is heerlijk, omdat je volop kunt genieten van het buitenleven. Je kunt lekker niksen en een boek lezen in de zon. De kinderen kunnen een duik nemen in het zwembad of zich vermaken met het animatieteam. Vaak komt het kind dan ook weer bij de ouders naar boven, want kamperen brengt ieder gezin dichterbij elkaar. Ga samen erop uit en ontdek de natuur. 

Kamperen op de leukste campings van Europa

Vodatent werkt samen met de familiecampings in de leukste vakantielanden. Denk bijvoorbeeld aan het populaire Duitsland, Frankrijk of Italië, waar veel mensen elk jaar weer hun vakantie vieren. Wie het hogerop wil zoeken, kan in het hoge noorden gaan kamperen in Denemarken of Zweden. De meeste mensen kiezen er toch voor om lekker dichtbij huis op vakantie te gaan. Nederland, België en Luxemburg zijn populaire vakantiebestemmingen voor de zomervakantie, maar ook voor een weekendje weg of de voorjaars- of meivakantie. Je bent er immers zo!

Accommodaties

Loading interface...

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Gezinsvakantie, familievakantie of lekker samen op vakantie?

Vodatent heeft voor ieder wat wils

De campings van Vodatent hebben natuurlijk ook de voorzieningen die je mag verwachten van een glamping vakantie. Welke voorzieningen dat zijn, verschilt per camping. Sommige campings zijn namelijk ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Denk aan boerderijcampings of campings met speeltuinen. Andere campings zijn weer leuker voor tieners. Een zwembad en animatieteam mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Voor actieve stellen hebben wij campings met veel leuke routes in de buurt. Vaak kun je er een fiets huren of je elektrische fiets opladen. Je hond is natuurlijk ook lid van het gezin. Daarom is je trouwe viervoeter op de meeste campings van harte welkom!

De kampeertenten van Vodatent zijn van alle gemakken voorzien

De tent staat klaar als je aankomt, dus je hoeft alleen nog maar je spullen uit te laden en je vakantie kan beginnen. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.