Safaritent met sanitair in België

Safaritent met sanitair in België huren

België is het perfecte land voor de toeristen onder ons die niet té ver van huis willen. Kamperen in de Ardennen is een fantastische ervaring en echte aanrader, maar misschien ligt kamperen je niet helemaal. Slapen op een dun opblaasbed in een krappe tent; dat is niet hoe je vakantie wilt vieren. Wij kunnen dat wel begrijpen. Daarom biedt Vodatent een oplossing. Een safaritent met sanitair in België!

Met een boeking bij Vodatent staat je safaritent als je aankomt al helemaal voor je klaar; compleet ingericht en voorzien van de noodzakelijke spullen, zoals kookgerei en servies. Hierdoor begint je onbezorgde vakantie al bij jou thuis, omdat je minder hoeft in te pakken. Zo houd je ruimte over voor dingen die jou vakantie leuker maken, zoals je eigen mountainbike of een badminton setje. Er is ook gelijk meer ruimte om typisch Belgische producten mee naar huis te nemen, zoals lekkere bonbons!

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in België

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Vodatent heeft safaritenten met sanitair door heel België

Wat is een safaritent precies? Je weet nu al dat ze vooraf ingericht en opgezet zijn, zodat jij direct met je familie kan intrekken bij aankomst. Met het inrichten is er specifiek gekeken naar een ruime opzet, zodat er gemakkelijk grote gezinnen kunnen verblijven in een safaritent. Verder kun je elke nacht goed slapen met onze comfortabele bedden. Echte bedden ja, geen opblaasmatrassen. Er is ook een keuken in de safaritent, compleet met bestek, servies en pannen. Aan de voorkant is een terras met ruime luifel eroverheen. Hier kan je gerust genieten van de lekkere avondzon terwijl de kinderen in de omringende bossen spelen. Als het een keertje minder lekker weer is, kan je gezellig met z’n allen binnen zitten om spelletjes te spelen. Verblijven in een safaritent met sanitair in België is hoe dan ook een avontuur voor jou en je gezin!

Voor een vakantie in Nederland heeft Vodatent ook een safaritent met sanitair voor je klaarstaan!

De voordelen van een safaritent met sanitair in België

Iedereen heeft het weleens meegemaakt. Je ligt lekker in je bed en dan moet je opeens naar het toilet. Je hebt totaal geen zin om via buiten naar het publieke wc-gebouw te lopen. Bij Vodatent hoeft dit niet. Kies je namelijk voor het gemak van een safaritent met sanitair, dan heb je een eigen douche en toilet in de tent. Je profiteert van de comfort van je eigen badkamer en je geniet toch volop van het kampeerleven op de camping. Dat is handige als jij een comfortabele safaritent met sanitair boekt voor jouw kampeervakantie in België!

Een safaritent met sanitair is tien vierkante meter groter dan een safaritent zonder privé douche en wc. Vodatent heeft in België ook safaritenten zonder sanitair tot en met zes personen.

Een fijn onthaal op onze Belgische campings!

De campings van Vodatent geven bij aankomst al gelijk dat vakantiegevoel waar je zo naar verlangde. Je merkt meteen de gezellige sfeer die er hangt. Elke camping is ook uniek en daarom raden we ook aan om goed te kijken welke camping het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld liever verblijven op een grote of kleine camping? Sommige campings hebben zelfs een restaurant. Dan hoef je niet ver te gaan om lekker te eten!

Wanneer je een safaritent met sanitair in België boekt is het ook handig om te kijken welke leuke dingen er zijn voor de kinderen. Vaak zijn er faciliteiten aanwezig zoals zwembaden of een speeltuin. In België kan je op meerdere campings zelfs boogschieten. Vodatent biedt voldoende aanbod aan campings voor jou en je familie!

Wat maakt België een aantrekkelijk vakantieland?

Er zijn genoeg redenen om een safaritent met sanitair te boeken in België. Men zegt weleens dat België en Nederland veel op elkaar lijken, maar niets is minder waar. Belgen zijn veel bourgondischer ingesteld en dat is letterlijk én figuurlijk te proeven!

Het land heeft een rijke gastronomie. Zij zijn de uitvinders van friet, brouwen heerlijke speciaalbieren en maken de lekkerste wafels en bonbons. België heeft steden rijk aan geschiedenis. De geschiedenis-liefhebber heeft een prettig vooruitzicht met een vakantie in België. Er zijn vele musea die ingaan op de Belgische geschiedenis, zoals de tweede wereldoorlog en de historische verbinding met Nederland

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in België

Ontdek onze accommodaties in België
Een safaritent huren in België bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.