Safaritent in de Ardèche huren

Heb je altijd al een keer naar de Ardèche willen gaan, maar heb je nog nooit de stap gezet? Boek dan nu een compleet ingerichte safaritent in één van de mooiste departementen van Frankrijk. De natuur is hier adembenemend en het klimaat is hier heerlijk. Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig die bij een ontspannende en inspannende vakantie horen. Heerlijk wandelen, zwemmen, liggen in de zon en genieten van de Franse keuken. En wat is er nu nog relaxter dan dat jouw accommodatie al helemaal klaar staat, zodat je hier gelijk van kan gaan genieten. 

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Safaritent zonder of met sanitair huren in de Ardèche

Er zijn verschillende type safaritenten. Wil je een safaritenten die van alle gemakken is voorzien met sanitair of zonder sanitair. Er zijn een paar verschillen. In de tent zonder sanitair staat een verrijdbare keuken. Deze keuken kan tijdens de warme avonden buiten op het terras gerold worden en zo kan er buiten gekookt worden. Bij een verrijdbare keuken is geen stromend water in de tent aanwezig. In de tent met sanitair staat een vaste keuken, hier is wel stromend water aanwezig.

Verder is het tweede verschil natuurlijk het sanitair. Bij de safaritent zonder sanitair maak je gebruik van het sanitair gebouw van de camping en bij een safaritent met sanitair heb je een eigen douche, toilet en wastafel in de accommodatie. Zo heb je het comfort van thuis in je eigen safaritent.

Safaritent met toilet of privé sanitair huren in de Ardèche

Naast de twee eerder genoemde safaritent types, zijn er nog meer varianten. Zo zijn er ook safaritenten die alleen beschikken over een eigen toilet. Dit kan vooral fijn zijn midden in de nacht, zodat je niet in het donker over de camping hoeft te lopen. Deze tent kan beschikken over een vaste of verrijdbare keuken, zonder stromend water, dit kan verschillen per camping.

Een safaritent met privé sanitair beschikt wel over een eigen douche, toilet en wastafel, maar dan op loopafstand van de tent. Dit kan direct naast de safaritent zijn, of op een paar meter afstand. Ook hier kan het verschillen of er een vaste of verrijdbare keuken aanwezig is en er is geen stromend water.

Accommodaties in Ardèche

Een safaritent huren in Ardèche bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je niet naar het sanitair gebouw moet lopen.