Safaritent Dordogne

Safaritent huren in Dordogne

Zou jij graag op vakantie willen naar Dordogne, maar ben je nog nooit eerder geweest? Boek dan nu een compleet ingerichte safaritent in dit prachtige gebied in Frankrijk. In deze heuvelachtige natuur vind je adembenemende uitzichten en eeuwenoude kastelen. Of je nu wilt ontspannen of actief bezig wilt zijn, er is voor iedereen wat te doen in Dordogne. Door het heerlijke klimaat is het mogelijk om te wandelen of zwemmen door de natuur, maar je kunt er ook genieten van de Franse keuken op een zonnig terras. Om jou nog verder te laten ontspannen zorgen wij ervoor dat jouw safaritent al helemaal klaar staat, zodat je gelijk kunt genieten van je vakantie in de Dordogne. 

Bekijk onze campings in Dordogne

Bestemmingen in Frankrijk

Safaritent met of zonder sanitair huren in Dordogne

Er zijn verschillende soorten safaritenten. In de safaritent zonder sanitair staat een verrijdbare keuken. Deze kun je tijdens de warme avonden buiten op het terras zetten, zodat er buiten gekookt kan worden. Bij deze verrijdbare keuken is geen stromend water aanwezig in de tent. In de safaritent met sanitair staat een vaste keuken. In deze tent is wel stromend water aanwezig.

Daarnaast heef een safaritent met sanitair een eigen douche, toilet en wastafel in de accommodatie. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens je verblijf in een safaritent. Bij een safaritent zonder sanitair kun je gebruik maken van het sanitair gebouw van de camping.

Safaritent met toilet of privé sanitair huren in Dordogne

Naast de eerder genoemde typen safaritenten zijn er nog meer varianten. Zo zijn er safaritenten die alleen beschikken over een eigen toilet. Het fijne aan deze safaritenten is dat je 's nachts je tent niet hoeft te verlaten voor een bezoek aan het sanitair gebouw. Deze tent kan beschikken over een verrijdbare of vaste keuken, dit kan verschillen per camping. In de safaritenten met toilet is geen stomend water aanwezig.

Een safaritent met privé sanitair beschikt wel over een eigen douche, toilet en wastafel, maar dan op loopafstand van de tent. Dit kan direct naast de safaritent zijn, of op een paar meter afstand. Ook hier kan het verschillen of er een vaste of verrijdbare keuken aanwezig is en er is geen stromend water.

Dordogne
Vodatent_-_safariten_6p_(12)

Proefkamperen

Wil je een safaritent proberen, maar wil je liever iets dichter bij huis kamperen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden ook safaritenten aan in Nederland, België en Duitsland. Ook hier zijn verschillende soorten safaritenten te huur. De keuze is geheel aan jou!

Omgeving van Dordogne

Ardèche Adventure Camp

Ardèche Adventure Camp

Grospierres
Safari de Peaugres

Safari de Peaugres

Peaugres
MP Karting

MP Karting

Lanas
La Ferme aux Crocodiles

La Ferme aux Crocodiles

Pierrelatte
Joyeuse

Joyeuse

Joyeuse