Safaritent in Jura huren 

Jura is een groene regio in het oosten van Frankrijk en is een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers. De bosrijke regio en bergachtige natuur leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen en mountainbiketochten. Watersporters kunnen genieten van de meren, rivieren en watervallen. Of je nu wilt ontspannen of actief bezig wilt zijn, er is voor iedereen wat te doen in Jura. De safaritenten van Vodatent zijn ideaal om kennis te maken met een kampeervakantie in Jura. Bij aankomst op de camping staat de safaritent al helemaal klaar, zodat je direct kunt genieten van je glamping vakantie.

Proef de smaak van Jura

De comté is de bekendste kaas van de Jura. De kaas staat bekend om de zachte en subtiele morbier. Misschien was hun eerste fascinatie het zwarte lijntje dat de kaas in tweeën lijkt te delen. Deze streep heeft te maken met de oude bereidingswijze, waarbij de kaas in twee etappes werd opgebouwd.

Probeer ook eens de wijnen van Jura, de mousserende wijnen, de droge types, de vette, de rode, witte en rosé wijnen, de zachte, de temperamentvolle, de lichte en ook de sterke dranken. Neem de Marc du Jura, een amberkleurige eau-de-vie, die ook een ingrediënt is van de mousserende likeurwijn Macvin-du-Jura.

Accomodaties in Jura

Een safaritent huren in Jura bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.