Glamping vakantie in Loire

Heb je altijd een nieuwe streek willen ontdekken, maar je twijfelde nog? Het departement Loire in Frankrijk neemt al je twijfels weg. Dit vakantiegebied heeft mega veel te bieden. De Loire streek heeft dus vele pronkstukken. Enkele voorbeelden zijn fantastische kastelen, geschiedenisrijke dorpjes en prachtige rivierlandschappen. Daarnaast beschikt Loire over talloze land- en bosweggetjes die de streek tot een wandel- en fietsparadijs maken. De Loire rivier is de langste rivier van Frankrijk en is Unesco erfgoed. In de streek zijn ook vele kastelen te vinden. Onder andere het kasteel van Chambord, wat maar liefst 440 kamer telt! De Loire streek ligt ongeveer op 700 km van Utrecht. De afstand is daarom makkelijk in één dag te overbruggen. 

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Bekijk onze campings in Loire

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Safaritent met of zonder sanitair huren in Loire

Er zijn verschillende soorten safaritenten. In de safaritent zonder sanitair staat een verrijdbare keuken. Deze kun je tijdens de warme avonden buiten op het terras zetten, zodat er buiten gekookt kan worden. Bij deze verrijdbare keuken is geen stromend water aanwezig in de tent. In de safaritent met sanitair staat een vaste keuken. In deze tent is wel stromend water aanwezig.

Daarnaast heef een safaritent met sanitair een eigen douche, toilet en wastafel in de accommodatie. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens je verblijf in een safaritent. Bij een safaritent zonder sanitair kun je gebruik maken van het sanitair gebouw van de camping.

Safaritent met toilet of privé sanitair huren in Loire

Naast de eerder genoemde typen safaritenten zijn er nog meer varianten. Zo zijn er safaritenten die alleen beschikken over een eigen toilet. Het fijne aan deze safaritenten is dat je 's nachts je tent niet hoeft te verlaten voor een bezoek aan het sanitair gebouw. Deze tent kan beschikken over een verrijdbare of vaste keuken, dit kan verschillen per camping. In de safaritenten met toilet is geen stomend water aanwezig.

In een safaritent met privé sanitair kan je gebruik maken van je eigen toilet, douche en wastafel. Deze zitten echter niet in de safaritent zelf, maar in een bijgebouw op loopafstand van de tent. Dit gebouw staat vaak op een paar meter afstand van de tent, maar kan ook direct naast de tent staan. In dit type tent is geen stromend water aanwezig. Daarnaast kan het bij deze safaritent verschillen of er een vaste of verrijdbare keuken aanwezig is. 

Proefkamperen

Wil je een safaritent proberen, maar wil je liever iets dichter bij huis kamperen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden ook safaritenten aan in Nederland, België en Duitsland. Ook hier zijn verschillende soorten safaritenten te huur. De keuze is geheel aan jou!

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk
Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent
Lees verder...