Safaritent met sanitair in Frankrijk

Safaritent mét sanitair huren in Frankrijk 

De vakanties komen er weer aan en daarmee ook de drang naar een zonnige kampeervakantie. Maar misschien kijk je er wel tegenop om met een bomvolle auto en caravan in de file te staan. Wij hebben goed nieuws, want bij Vodatent nemen wij veel van je zorgen weg. Met een safaritent met sanitair ziet jouw vakantie in Frankrijk er een stuk zonniger uit. Onze safaritenten met sanitair zijn namelijk voorzien van alle spullen die passen bij een kampeervakantie in Frankrijk, zoals kookgerei en bestek. Dat scheelt weer stressen tijdens het inpakken! Ook zijn al onze tenten vooraf opgezet en ingericht. Zo hoef jij niet na een lange reis uitgeput je tent nog op te zetten, maar kan je lekker neerploffen in een comfortabele stoel op je eigen terras. De vakantie kan beginnen!

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Frankrijk

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Vodatent heeft safaritenten met sanitair door heel Frankrijk

Vodatent is aanwezig door heel Europa, dus ook Frankrijk. Heb je zin om de zuidelijke kust van Frankrijk op te zoeken? Of wil je liever de groene natuur vlakbij Lyon te ontdekken? Vodatent staat voor je klaar. Onze ruime safaritenten zijn nu ook te boeken inclusief douche en wc.  Verder zijn alle safaritenten voorzien van comfortabele bedden, voor een goede nachtrust voor jou en je gezin. Er is ook een complete keuken met 4-pits gasfornuis, pannen, servies en bestek. Aan voorkant hangt er een ruime luifel die jouw privé terras complimenteert. Omdat de safaritent al van veel spullen voorzien is, hou je extra bagageruimte over. Ruimte, die je kan gebruiken voor leukere dingen, zoals een badminton set, snorkels en een barbecue. Zo kan jouw vakantiepret al niet meer stuk voordat de vakantie begonnen is!

Is Frankrijk misschien niet helemaal wat je zoekt? Bekijk het aanbod voor een safaritent met sanitair in Italië!

De voordelen van een safaritent met sanitair in Frankrijk

Wat houdt het nou precies in, zo’n safaritent met sanitair in Frankrijk? Het betekent dat jij en je gezin voor de gehele kampeervakantie kunnen genieten van een privé douche en toilet. Dan hoef je ’s nachts niet meer met een slaaphoofd naar buiten om het toilet te zoeken, maar blijf je lekker binnen de ”muren” van je privé safaritent. De douche in eigen tent biedt ook meer privacy en comfort dan de gedeelde douches in het sanitairgebouw. Oftewel optimaal genieten van je kampeervakantie in Frankrijk! Als kers op de taart hoef je ook niets in te leveren qua ruimte. Jouw safaritent met sanitair is wel tien vierkante meter groter dan een safaritent zonder privé douche en wc. Vodatent heeft in Frankrijk ook safaritenten zonder sanitair tot maximaal zes personen.

Je bent welkom op onze Franse campings!

Daar ben je dan. Na een lange reis kom je aan bij een van de campings van Vodatent. Vanaf nu is het alleen maar genieten. Bij Vodatent kun je namelijk kiezen uit een breed aanbod campings. Hierdoor heb jij altijd een goede camping die past bij jou en je familie. Zo kun jij kiezen uit kleinschalige campings of campings met een restaurant op het terrein. Ook voor de kinderen zijn er vaak speelfaciliteiten aanwezig. Sommige campings hebben een speeltuin of kinderboerderij waar jouw kinderen zich kunnen vermaken. Zo is er voor iedereen wat leuks!

Waarom nou kiezen voor kampeervakantie in Frankrijk?

Heb je alle leuke dingen geprobeerd op de camping? Dan krijg je waarschijnlijk zin om Frankrijk te ontdekken. Frankrijk heeft prachtige landschap. Denk hierbij aan de hoge bergen, de Côte d’Azur, de bosrijke gebieden en uitgestrekte lavendelvelden. Vodatent heeft hier rekening mee gehouden. Elke camping heeft iets te bieden en ligt vlakbij interessante punten die jij samen met je gezin kan verkennen. Misschien wil je zonnen aan het strand bij de Middellandse Zee. Of je gaat met je gezin mountainbiken door de Franse natuur. Welke camping je ook kiest, bij Vodatent kan je elke dag een nieuw avontuur beleven!

Boek jouw safaritent met sanitair in Frankijk nu!

Wil je meer weten over de inrichting of het sanitair van onze safaritenten? Neem dan contact op met ons via telefoon of email, zodat we je kunnen helpen om de perfecte kampeervakantie te plannen. Kan je niet wachten om in onze safaritent met sanitair te overnachten? Boek dan nu!

Ontdek Vodatent

Loading interface...