Safaritent met sanitair in Italië

Safaritent met sanitair in Italië huren

We kijken allemaal weer uit naar de vakantie. Eindelijk er tussenuit om te ontspannen en andere landen te ontdekken. Italië is een uitstekende keuze als vakantieland. Het zonnige weer, de mooie natuur en lekker eten maken jouw vakantie gegarandeerd een succes. Maar elk jaar sta jij ook weer na een vermoeiende reis te stoeien met je tentstokken. We kennen het allemaal. Gelukkig heeft Vodatent een mooie oplossing, namelijk een safaritent met sanitair in Italië!

Met onze vooraf ingerichte safaritent met sanitair begint jouw vakantie al vanaf je eigen huis. Je hoeft thuis namelijk minder in te pakken, omdat onze safaritenten al voorzien zijn van verschillende belangrijke zaken, zoals keukengerei en servies. Zo houd jij ruimte over voor dingen die meer plezier geven, zoals een opblaasband voor het zwembad of een badminton set. Of wanneer je iets mee wilt terug nemen naar huis, zoals een Italiaanse fles wijn uit de regio!

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Italië

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Vodatent heeft safaritenten met sanitair door heel Italië

Als je aankomt op één van onze campings kan het genieten pas écht beginnen. Je kan direct intrekken in jouw eigen tent. Het bijzondere aan onze verblijven in Italië is dat je het echte kampeergevoel behoudt en tegelijkertijd geniet van alle comfort die de safaritent met sanitair biedt. Overnachten is onze safaritenten met sanitair in Italië is een plezier voor beide jong en oud!

Krijg je soms rugpijn van het slapen op harde matjes en lekke opblaasbedden? Bij Vodatent is dat verleden tijd. De safaritenten met sanitair in Italië zijn namelijk voorzien van echte comfortabele bedden. Zo ben je gegarandeerd van een goede nachtrust. Verder is er ook een complete keuken met 4-pits gasfornuis, servies, bestek en pannen. Aan de voorkant heeft de safaritent een ruime luifel, speciaal voor jouw persoonlijke veranda. Hier kan je een heerlijk Italiaans wijntje proosten met je partner nadat de kinderen op bed liggen.

Aan het twijfelen tussen Italië en Frankrijk? Bekijk het aanbod van safaritenten met sanitair in Frankrijk!

De voordelen van een safaritent met sanitair in Italië

Misschien heb je nog nooit gehoord van een safaritent met sanitair en vraag jij je af wat het precies is. Heb jij ooit midden in de nacht naar de wc gemoeten en keek je er tegenop om in het donker naar het wc-gebouw te lopen? Of vind je het gewoon fijner om een douche te hebben die alleen jij en je familie kunnen gebruiken? Dan is de safaritent met sanitair voor jou bedoeld. Met een eigen wc en douche bespaar jij jezelf de nachtelijke wandelingen naar het sanitairgebouw en kan je douchen met meer privacy en comfort. Zo helpt Vodatent jou met een onbezorgde vakantie. Daarbovenop is jouw safaritent met sanitair in Italië maar liefst tien vierkante meter groter dan een safaritent zonder privé douche en wc.

Vodatent heeft in Italië ook safaritenten zonder sanitair tot maximaal zes personen.

Voel je thuis op onze Italiaanse campings

Na een lange tijd werken en sparen kan je eindelijk op vakantie. Dan is het wel heel belangrijk dat de camping jou een goed gevoel geeft; dat vakantiegevoel wat bij elke succesvolle vakantie hoort. Vodatent heeft een breed aanbod van campings, zodat jij altijd een camping kan vinden die bij jou past. Er zijn bijvoorbeeld campings met gratis wifi of speeltoestellen. Op sommige campings kan je surfplanken of fietsen huren. Kinderen vinden het ook vaak leuk om op een camping te verblijven met een multisportveld of zwembad!

Kies voor een kampeervakantie in Italië!

Vodatent heeft campings in verschillende regio’s binnen Italië. Zo heb jij de keuze om een Vodatent camping te kiezen in de omgeving die bij jouw vakantie past. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in de stad Venetië? Of bezoek je liever de oude kastelen in Toscane? Op de campings van Vodatent ben je altijd in de buurt van een leuke omgeving.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Italië

Ontdek onze accommodaties in Italië
Een safaritent huren in Italië bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.