Safaritent Luxemburg

Safaritent in Luxemburg huren

Kamperen in Luxemburg is genieten van de overweldigende natuur die vooral bestaat uit bos en heuvel. Een beeld dat af en toe onderbroken wordt door een pittoresk dorpje waar het haast wel lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De tijd lijkt ook wel stilgestaan te hebben als je een bezoek brengt aan één van de vele kastelen die het land rijk is of als je een fiets- en wandeltocht maakt en je even één voelt met die indrukwekkende natuur. Een deel van Luxemburg dankt de bijnaam ‘Klein Zwitserland’ aan de rotswanden en bergtoppen die tekenend zijn voor het landschap. In de hoofdstad Luxemburg komt alles samen: historie, natuur, cultuur en moderne winkels en terrassen. En voor al dat schoons hoef je slechts een paar uur te rijden vanaf Nederland

Ga je een kampeertent huren in Luxemburg? Dan is het voordeel dat de tent al voor je klaarstaat als je aankomt op de camping. Je kunt er dus direct op uit gaan. Lekker wandelen of fietsen en daarna een lekker gerecht bereiden terwijl de kinderen lekker op de camping kunnen spelen? De safaritenten van Vodatent zijn voorzien van een verrijdbare keuken en met ruimte voor 6 personen is er ook voldoende plek voor grotere gezinnen. Na een drukke dag met sportieve activiteiten, slaap je in de comfortabele bedden van de safaritent. Sommige safaritenten bevatten zelfs sanitair! Een safaritent in Luxemburg huren doe je natuurlijk bij Vodatent! 

Bekijk onze campings in Luxemburg

Een kampeertent huren in Luxemburg

Het imponerende landschap en de overweldigende natuur van Luxemburg nodigen ogenblikkelijk uit om ontdekt te worden. Een kampeertent huren in Luxemburg bij Vodatent zorgt ervoor dat jullie dit mooie landschap kunnen gaan ontdekken. Het is niet voor niks dat Luxemburg onder de Nederlanders een geliefd vakantieland is. De Belgische Ardennen hebben veel weg van het landschap in Luxemburg. Het verschil tussen de Belgische Ardennen en Luxemburg is dat de pittoreske dorpjes en het landschap in Luxemburg iets vriendelijker aan doen.  

Cultuur in Luxemburg

Luxemburg heeft volop historie omtrent cultuur en kunst. Luxemburg heeft vele mijnen. Tijdens jouw vakantie in Luxemburg kun je één van de vele mijnen bezoeken. Ook vind je in Luxemburg het nationale Mijnen Museum. Ontdek in dit museum oude gereedschappen en materialen waarmee vroeger gewerkt werd. Ook zijn er verschillende goed bewaarde archiefstukken overgebleven. In Echternach vind je het museum van de Romeinse Villa. Wil je meer weten over de geschiedenis van Luxemburg dan is het bezoeken van dit museum een aanrader. 

cultuur_luxemburg
een kampeertent huren in luxemburg

Campings met safaritenten in Luxemburg 

Wil je een safaritent in Luxemburg huren? Geniet van de vele fiets- en wandelmogelijkheden in dit Groothertogdom. Wij adviseren je wel om thuis alvast wat te trainen, want het landschap is flink heuvelachtig. Je kunt er rotsklimmen, mountainbiken of de vele uitdagende avontuurparcoursen overwinnen. Je kunt leuke dorpjes ontdekken en leuke uitstapjes maken naar BelgiëDuitsland  of Frankrijk .

Bezienswaardigheden in Luxemburg

Een safaritent in Luxemburg huren is niet compleet zonder het bezoeken van een aantal trekpleisters in Luxemburg. Denk hierbij onder andere aan de bij de meeste wel befaamde Kazematten. Kazematten bestaat uit allerlei forten en oorspronkelijke bouwwerken. Aanvankelijk was deze verdedigingslinie ruim 23 kilometer. Grand Ducal Palace kun je natuurlijk ook niet missen als je een kampeertent gaat huren in Luxemburg. In het zuiden van Luxemburg vind je dit kleurrijke paleis. In dit paleis woont de Groothertog van Luxemburg. Luxemburg heeft veel Duitse en Franse invloeden. Onder andere de invloeden van de buurlanden als het om wijn gaat. Breng een bezoek aan één van de vele wijnkelders die Luxemburg rijk is. 

bezienswaardigheden_luxemburg

Omgeving van Luxemburg

Abbaye d'Echternach

Abbaye d'Echternach

Grevenmacher District
Les châteaux de Beaufort

Les châteaux de Beaufort

Grevenmacher District
Meer van Echternach

Meer van Echternach

Grevenmacher District
Schiessentümpel waterval

Schiessentümpel waterval

Grevenmacher District
Trier

Trier

Rijnland-Palts
Mountainbike Beckerich

Mountainbike Beckerich

District Diekirch
MIGO - Mini-Golf & Spill-Park

MIGO - Mini-Golf & Spill-Park

District Diekirch
Musée rural Munshausen

Musée rural Munshausen

District Diekirch
Naturpark Oewersauer

Naturpark Oewersauer

District Diekirch
Wiltz

Wiltz

District Diekirch