Aan een meer/rivier

Aan een meer/rivier

Ben je meer van het natuurwater? Ook dan zit je bij ons op de juiste plek. Een aantal van onze campings liggen aan een meer of rivier. Sommige daarvan hebben zelfs een safaritent bij een meer. Dit zorgt voor een fantastisch uitzicht vanuit je tent. Zie je het al voor je: Glamping bij een meer!

Riverside_-_safaritent_incl._sanitair
IMG_5186

Watersport

Vaak zijn er bij deze meren ook verschillende watersporten te beoefenen. Denk hierbij aan suppen, waterskiën of snorkelen maar ook een dammetje bouwen in de rivier. Oké, dat is natuurlijk niet echt een watersport, maar wel superleuk om te doen.

Vissen

Zoek een goed plekje om te starten. Gooi je hengel uit en probeer de grootste vis te vangen! Ben jij de eerste die er één binnen haalt? Het mooie aan vissen is dat het actief maar ontspannen tegelijk kan zijn.

Tip: Kijk wel even of er een vispas nodig is.

groningen_-_een_safaritent_huren_voor_een_visv
Camping_de_Oude_Rijn_(1)

Verhuur

Behalve in het water, kun je natuurlijk ook geweldige moment op het water beleven. Huur eens een kano, een (motor)bootje of huur met elkaar een waterfiets. Verken de omgeving, via het water kun je nog wel eens op plekken komen waar je via land niet bij komt.

Hond

Heb je je hond mee op vakantie, dan is er niets leukers dan je lieve viervoeter te zien rennen en spelen in het water. Gooi een stok in het water of neem een frisbee mee. Je hond zal het ontzettend naar zijn of haar zin hebben.

hond

Kies een vakantie die bij jou past