Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in de Belgische Ardennen huren 

Wil je een safaritent huren in de Belgische Ardennen als een weekendje weg of je geniet hier van je welverdiende zomervakantie. Dat kan, want de Belgische Ardennen zijn zo veelzijdig dat je hier bijna het hele jaar door heerlijk kunt vertoeven. Het is niet voor niets dat de Belgische Ardennen (gelegen in Wallonië) één van de populairste vakantiebestemmingen is van de Nederlanders. 

provincie-afbeelding-kaart-nieuw-design_Tekeng
Test 1
Lorem ipsum test
Bekijk deze camping
Test 2
Lorem ipsum test
Bekijk deze camping
Test 3
Lorem ipsum test
Bekijk deze camping
Test 4
Lorem ipsum test
Bekijk deze camping

De natuur in Gelderland

Het bekendste natuurgebied van Gelderland is  “Het Nationaal Park de Hoge Veluwe”. In dit gevarieerd natuurgebied ligt ook het Kröller-Müller Museum. Een museum voor de moderne kunst. Rondom het museum kun je wandelen door het beeldenpark. Veel mensen gaan kamperen in Gelderland voor een afwisselende flora en fauna. De Veluwe biedt een uitgebreid fietsroutenetwerk van Nederland. Na een mooie wandel- of fietstocht een lekkere proeverij? Op deze manier is het erg leuk om de Veluwe te ontdekken. Wil jij ook genieten van de Veluwe? Huur dan een compleet ingerichte safaritent bij Vodatent. 

Kamperen op Recreatiepark de Wrange

Kamperen in de Achterhoek doe je op Recreatiepark de Wrange. Deze gevarieerde camping is niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook 50+ kampeerders kunnen op deze camping genieten van een topvakantie. Op deze kindvriendelijke camping wordt in de zomervakantie een gevarieerd animatieprogramma georganiseerd. Op deze camping zijn veel faciliteiten van deze tijd die het kamperen een luxe gevoel geven. Een safaritent in Gelderland huren doe je bij Vodatent. 

Gevarieerde campings in Gelderland!

Kamperen in Gelderland is voor jong en oud. De campings zijn niet alleen geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook 50+ kampeerders kunnen in Gelderland genieten van een topvakantie. Op de camping zijn veel faciliteiten die het kamperen een luxe gevoel geven. Om even tot rust gekomen is het een aanrader om te gaan wandelen en fietsen over de Veluwe.

Een dagje uit

De provincie Gelderland heeft veel meer te bieden dan alleen de prachtige natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland zijn er ook vele dagjes uit. Een dagje uit, wanneer je gaat kamperen in Gelderland, is het Dolfinarium in Harderwijk. Ook de Apenheul in Apeldoorn is een dagje uit voor het complete gezin. In Arnhem vind je het Nederlands Openluchtmuseum. In dit museum vind je genoeg ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. Wil je iets sportiefs doen; ga dan lekker mountainbike over één van de vele MTB routes. Tijdens het kamperen in een safaritent een dagje wellness? In de provincie Gelderland zijn verschillende saunacomplexen met onder ander de Zwaluwhoeve. Als je een dagje uit met natuurlijke schoonheid zou willen combineren zijn de Tuinen van Appeltern misschien ook wel iets voor jullie. Hier zie je de mooiste tuinen met diverse bloemen en planten. En misschien doe je nog wel inspiratie op voor jullie eigen tuin. 

Wat is er te doen in de omgeving

Wandel routes

Wandel routes

12 recensies

Winkelen

Winkelen

8 recensies

Abseilen

Abseilen

55 recensies

Klimpark

Klimpark

14 recensies

Nederland

Nederland

16 bestemmingen

Bekijk hier de accommodaties op deze camping