Safaritent met hond

Safaritent in Nederland met hond

Als je een hond hebt zal je elke vakantie weer met de vraag zitten: waar moet de hond naartoe? Verblijft hij dit jaar bij familie, vrienden of in een pension? Bij Vodatent kiezen wij de leukste optie; de hond gaat gewoon mee! Wij weten dat een hond een lid is van de familie en zullen je trouwe viervoeter met alle liefde ontvangen op onze campings. Met ons ruime aanbod aan safaritenten in Nederland heb jij de keuze om het allerbeste te kiezen voor jullie en de hond.

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Met je maatje wandelen in de Nederlandse natuur

Een safaritent huren in Nederland is altijd al fantastisch, maar nóg veel leuker met je hond erbij! Met je beste maatje heb je meer vakantieplezier. Daarom biedt Vodatent graag de optie om ook jullie hond te verwelkomen in onze safaritenten in Nederland.

Bij Vodatent zit je sowieso goed als je de hond wilt meenemen op kampeervakantie. Op onze gezellige campings verwelkomen wij jullie met veel plezier en zorgen we dat ook je loyale viervoeter een leuke vakantie heeft. Je zit daarom op onze campings altijd vlakbij de natuur. Er zijn veel natuurgebieden, bossen en wandelpaden in de buurt waar jij lekker met je hond kunt wandelen. In Nederland kan je bijvoorbeeld door de bijzondere zandverstuivingen lopen op de Veluwe, of je gaat lekker een balletje gooien met je hond op de Zeeuwse stranden. Plassen en meren zullen je hond ook enthousiast krijgen.

Met je hond in een safaritent in Nederland

Er is dus voldoende te doen voor jou en je hond, maar waarom zou je een safaritent in Nederland boeken als je ook zelf een tent kan opzetten? Laten we eerlijk zijn, niemand kijkt ernaar uit om na een lange rit nog een tent op te zetten. Met een safaritent ben je van dat gedoe af. Verder is zijn onze tenten ook voorzien van alle noodzakelijke kampeerspullen die je nodig hebt om een onbezorgde vakantie te vieren. Er is een complete keuken aanwezig met 4-pits gasfornuis, koelkast, pannen, servies en bestek. Je slaapt ook niet langer op lekke luchtbedden of dunne matjes, maar gewoon in een echt bed met comfortabel matras!

Kortom, er zijn voldoende opties om jou en je hond in Nederland te vermaken, maar een safaritent maakt het pas écht af!

Hoe boek je een safaritent in Nederland met de hond?

Heb je nu al zin in de lange wandelingen met je beste maatje, maar weet je niet hoe je het kunt boeken? Geen probleem, wij hebben hieraan gedacht en het zo simpel mogelijk gemaakt. Je kunt nu bij het boeken van een safaritent in Nederland aanvinken hoeveel volwassenen, kinderen én huisdieren er mee gaan. Je hoeft tijdens het boeken alleen aan te geven hoeveel honden jullie mee willen nemen. Dat betekent dat jullie niet langer je hond hoeven te missen met een verblijf in één van onze safaritenten in Nederland. Wanneer je hond(en) mee gaan op vakantie, betaal je € 5,- per nacht per hond.

De vakantie kan bijna beginnen!

Je hebt geboekt; de vakantiepret begint nu al! Voordat je echt vertrekt en op vakantie kan is het wel handig om een paar belangrijke dingen door te nemen voor jou en je hond. In onze safaritenten zijn er geen spullen aanwezig voor de hond, dus het is belangrijk om dit in te pakken voordat je vertrekt!

Denk hierbij aan:

  • Voer- en drinkbak
  • Mand of hondenbench
  • Uiteraard een hondenlijn
  • Poepzakjes

Als je dit hebt ingepakt kan je vertrekken naar je safaritent in Nederland, maar eerst nog even aan de honden denken. Niet alle honden vinden het reizen in een auto fijn. Zeker als het om langere afstanden gaat. Wij hebben daarom nog wat extra tips om de reis zo comfortabel mogelijk te maken voor jullie hond!

  • Net als mensen kunnen honden wagenziek worden. Informeer even bij de dierenarts hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
  • Prop de hond niet ergens in een hoekje. Zorg voor een veilige plaats voor de hond.
  • Stop onderweg om de hond uit te laten. Dat scheelt ook weer een vieze wagen schoonmaken!
  • Geef de hond niet net voor vertrek te eten. Het is ook af te raden dit te doen tijden de reis.
  • Zelf vinden we het ook lekker af en toe wat te drinken, dit geld natuurlijk ook voor de hond.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Nederland

Ontdek onze accommodaties in Nederland
Een safaritent huren in Nederland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.