Safaritent in Noord-Brabant huren

Zit jij te denken aan een kampeervakantie in Noord-Brabant? Noord-Brabant is bij uitstek een fijne vakantiebestemming. Met een zacht dialect en gezellige steden ben jij verzekerd van een leuke kampeervakantie. Steden zoals Breda, Tilburg en Den Bosch stralen een gezellige bourgondische sfeer uit. Je kunt in deze steden historische monumenten bezoeken, leuk winkelen en de ‘’Brabantse gezelligheid’’ proeven die in ons land bekend staat. De vele gezellige en knusse kroegen creëren die gezelligheid. Dus plof neer op een van de terrassen na dag shoppen in Breda, Tilburg of Den Bosch. Dan heb je ook gelijk dat echte vakantiegevoel!

Ervaar comfort met een safaritent in Noord-Brabant

Het grootste voordeel is dat jullie niet meer hoeven te stoeien met het opzetten van je eigen tent, maar er kleven nog meer voordelen aan een safaritent. De tent is namelijk volledig ingericht voor een comfortabele kampeervakantie. Een keuken met koelkast, 4-pits gasfornuis, potten, bestek en servies kunnen daar niet aan ontbreken! Dat scheelt ook weer met inpakken, waardoor je extra ruimte heb. Deze ruimte kun je vast beter benutten voor leukere vakantiespullen, zoals een barbecue of badminton setje. Je kunt ook de dunne slaapmatjes of luchtbedden thuis laten, want onze safaritent in Noord-Brabant is voorzien van comfortabele bedden met matrassen. Voor aan de safaritent hangt een ruime luifel die reikt over jouw privé veranda. Heerlijk om ’s avonds de dag af te sluiten met een drankje!

Leuke en bijzondere activiteiten in Brabant

Zoals eerder gezegd zijn steden zoals Tilburg en Den Bosch een bezoek meer dan waard. Probeer hier de Brabantse lekkernijen, zoals de Bosche bol of het Tilburgse worstenbroodje, met een lapje spek op de worst. Als je liever iets kleiner zoekt, stellen we Berkel-Enschot voor. Hier staat een trappistenklooster waar het bier ‘La Trappe’ wordt gebrouwen. Je kunt de Abdij Koningshoeven bezoeken voor een rondleiding en (uiteraard) een proeverij!

Met je safaritent altijd vlakbij de prachtige natuur van Noord-Brabant.

Neem je wandelschoenen of fiets maar mee naar de safaritent, want naast de vele activiteiten kan je ook genieten van de prachtige natuurgebieden van Noord-Brabant. Het is niet voor niets de provincie met de meeste natuurparken van Nederland. Hier kan je wandelen door de vele landschappen die Noord-Brabant te bieden heeft. Denk hierbij aan uitgestrekte bossen, weidse heidevelden en de grootste zandverstuiving van West-Europa, de Drunense duinen. Hier kun je urenlang jezelf kwijtraken in de rust van de natuurlijke omgeving. Of je gaat lekker een balletje gooien met je hond!

Wil je liever een nog bijzondere manier van de natuur bekijken? Dan is de optie van een boottocht met de (fluister)boot wel interessant. Met een boot zal je varen door nationaal park de Biesbosch, waar je tijdens de tocht van het bijzondere watergebied kunt genieten.

Ontdek onze accommodaties in Noord-Brabant

Een safaritent huren in Noord-Brabant bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.