Safaritent met zwembad in Nederland

Safaritent in Nederland met zwembad

Ben jij dol op waterpret en zijn jullie op zoek naar een kampeervakantie in Nederland? Dan zit je bij Vodatent goed. Wij kunnen verschillende gezellige campings met zwembad aanbieden. Daarbovenop kun jij op onze campings met zwembad in Nederland overnachten in een safaritent. Dan hoef jij niet meer te stoeien met je eigen tent, want de safaritent is al opgezet. Bij aankomst op de camping in Nederland hoef je alleen je spullen uit te pakken in de safaritent, om daarna direct een duik te nemen in het zwembad.

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Nederland met zwembad

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Ontdek de waterpret op onze campings

Vodatent denkt graag mee met de bezoekers die houden van waterpret. Daarom hebben veel campings een zwembad. Jij kan voor extra comfort een safaritent boeken. Tussen ons aanbod heb je de keuze of je liever een binnen- of buitenzwembad wilt. Beide zijn ideaal om lekker in te zwemmen en spelen. De binnenzwembaden zijn wel fijner voor als het kouder weer is, zoals in het najaar. Dan kan je toch genieten van de waterpret, zonder verkouden te raken. Met warmer weer is een buitenzwembad juist heerlijk. Dan kan je naast het zwemmen ook lekker zonnen. Ook leuk voor de bezoekers die minder van water houden. Als jullie het dan te warm krijgen, kan je samen een verfrissende duik nemen om even af te koelen!

Er is ook vaak genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden. Voor de jongste bezoekers onder ons zijn er soms peuterbaden, waar zij veilig in het water kunnen spelen. Voor de wat oudere kinderen zijn er waterglijbanen waar ze vanaf kunnen glijden en voor de durfals zijn er vaak duikplanken van verschillende hoogtes. Bommetje!

Een safaritent op een camping met zwembad in Nederland is dubbel plezier en comfort!

In Nederland kan je na een dag lang genieten van het zwembad heerlijk thuiskomen in jouw safaritent. De safaritent is namelijk voorzien van al het gemak en comfort dat past bij een comfortabele kampeervakantie. Binnen merk je hoe ruim de tent is. Er is een complete keuken met koelkast, 4-pits gasfornuis en de noodzakelijke kampeerspullen. Denk aan potten, bestek en servies. Hierdoor hoef je nóg minder in te pakken. Dan begint de vakantie een stuk meer ontspannen.

Voor de safaritent kun je ook lekker ontspannen. Hier geniet je namelijk van een eigen veranda, overdekt met een ruime luifel. Gezellig om samen de avond af te sluiten met een lekker drankje. Als jullie daarna moe zijn, zal het extra lekker zijn om een comfortabel bed in te stappen met echt matras. Zeg maar gedag tegen de rugpijn die ontstaat door lekke luchtbedden en dunne slaapmatjes!

Wil jij graag nóg meer comfort? Dan moet je ons aanbod voor safaritenten met sanitair in Nederland hebben bekeken! Met eigen douche en wc hoef jij niet langer ’s nachts naar het toiletgebouw om een nachtelijke boodschap te doen.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Nederland

Ontdek onze accommodaties in Nederland
Een safaritent huren in Nederland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.