Safaritent 6 personen met sanitair en glijbaan

Naast de comfortabele safaritenten die je kunt huren bij Vodatent, bieden wij jou ook de mogelijkheid om met wat meer comfort te gaan kamperen in een safaritent met sanitair en een glijbaan.

camping_de_la_bonnette_-_website_(11)

Een safaritent met sanitair en een glijbaan in de tent

Op diverse campings bieden wij safaritenten aan waarbij sanitair (douche + toilet) aanwezig is in de safaritent. De safaritent met sanitair is 10 vierkante meter groter ten opzichte van onze safaritent voor 6 personen. 

Als je een safaritent met sanitair huurt, hoef je niet naar het centrale sanitairgebouw toe te lopen wanneer je ’s nachts naar het toilet moet. Je profiteert van de luxe van je eigen badkamer en je geniet toch volop van het kampeerleven op de camping.

In deze safaritenten is zelfs een speelruimte voor de kinderen ingebouwd, met een glijbaan en een speelhuisje. 

Koken en slapen in een safaritent met sanitair en glijbaan

Een comfortabel ingerichte safaritent met sanitair en glijbaan is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Uiteraard zijn er twee slaapcabines. In de ene slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140x200cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche. Daarnaast beschikt de safaritent met sanitair ook over een zithoek en een terras met tuinmeubilair. Als kers op de taart heb je in deze tent een eigen speelvoorziening. Zo spelen de allerkleinste veilig in jullie eigen safaritent. 

Loading interface...

Genieten van een ingerichte safaritent

Op deze manier is het heerlijk genieten van het comfort van een safaritent met sanitair en geniet je ook nog volop van het kampeerleven op een camping!  

Bekijk hier onze tenten met sanitair

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...