Aan zee

Glamping aan zee

Heerlijk genieten van zon, zee en strand. Wie wil dat nu niet? Ga lekker beachvolleyballen, surfen of huur een bootje. Liever iets rustigers? Misschien is er wel een Yoga klasje op het strand. Of natuurlijk lekker ontspannen op je ligbed met een cocktail in de hand. Dit is pas echt vakantie!

waddenzee
groningen_-_het_groninger_wad

Strandvakantie

Wil je graag genieten van een strandvakantie maar heb je geen zin om in de file te staan? Kies dan voor een safaritent aan zee. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan het genieten op het strand. De kinderen vermaken zich prima en bouwen een zandkasteel terwijl jij geniet van de zon. Wordt het te warm? Zoek dan je vertier in de golven en laat je meedrijven op het deinende water. 

Uitwaaien

Voel de wind op je wangen en wandel op je gemak de duinen over. Maak je hoofd leeg en geniet van de natuur. Neem je hond mee, zij vinden het ook heerlijk om lekker over het strand te rennen.

zeeland_-_lekker_wandelen_op_het_strand
96-6372147

Zeehonden safari

Wil je een leuk dagje uit voor het hele gezin? Kies voor een zeehonden safari en ga mee op een rondvaart. Ervaar de natuur en geniet van de dieren. Een fantastische belevenis voor heel het gezin. 

Boulevard

Wanneer je toe bent aan iets lekkers, plof dan neer bij één van de strandpaviljoens. Geniet van een kopje koffie of ga een hapje eten bij de leukste restaurants van de boulevard. Ben je helemaal voldaan van je dagje strand? Geen nood! Je bent zo weer terug in je safaritent!

bitterballen

Kies een vakantie die bij jou past