Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Safaritent kopen

Advies, begeleiding en montage

Wil je een safaritent kopen, maar ben je er nog niet uit welk product het beste bij jouw bedrijf past? Wij komen graag bij je langs om jouw plannen te bespreken en je te helpen de juiste keuzes te maken voor je bedrijf. Ook het opbouwen/afbreken van tenten of het monteren van vloeren/meubels kunnen wij voor je verzorgen.

Inventaris voor je safaritent kopen

Vodatent is totaalleverancier van (ingerichte) safaritenten. Wij leveren een aantal standaardmodellen safaritenten die wij naar je wensen kunnen aanpassen. Dit geldt voor zowel voor de tent als voor de inrichting.

Verhuur-marketingprogramma

Vodatent biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons verhuur-marketingprogrammma als je besluit om een safaritent te kopen. In ons programma werken wij samen met strategische partners om een zo hoog mogelijk rendement uit jouw safaritenten te halen.

Een safaritent kopen van Vodatent

Onze tenten bestaan uit drie onderdelen: het frame, het dak en de binnentent. Het metalen frame wordt gepoedercoat geleverd. De koppelstukken kunnen met bouten aan de buizen worden vastgemaakt. Je kunt zelf kiezen van welk materiaal je de tentdaken wilt. Onze tenten worden standaard geleverd 100% waterdicht, afwasbaar polyester canvas (750 g/m2) doek. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook een dak van PVC leveren. De binnentent is aan de binnenkant gevoerd met zacht linnen en aan de buitenkant met 600 g/m2 canvas. Al onze tenten zijn voorzien van twee slaapcabines en ramen aan de zijkanten en voorkant. Alle ramen kunnen open en zijn voorzien van gaas. De voorzijde van de tent kan niet alleen met de deur geopend worden. Door de sluiting in het midden, kan de tent ook in zijn geheel worden geopend. Onze tenten zijn leverbaar in de onderste drie standaard maten.

Ga je een safaritent kopen bij Vodatent? Maatwerk is, afhankelijk van de wens en het aantal tenten in overleg meestal mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie:

Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen

Prijzen

4-persoons safaritent

Vlondermaat: 4,2 x 6 meter
Safaritent€ 1999,-
Safaritent + inrichting€ 4999,-
Safaritent + inrichting + vloer€ 5999,-
Montage vloer€ 399,-

6-persoons safaritent

Vlondermaat: 5 x 7,3 meter
Safaritent€ 2499,-
Safaritent + inrichting€ 5999,-
Safaritent + inrichting + vloer€ 7499,-
Montage vloer€ 499,-

6-persoons tent XL

Vlondermaat: 5,3 x 9 meter
Safaritent€ 2799,-
Safaritent + inrichting€ 6499,-
Safaritent + inrichting + vloer€ 8499,-
Montage vloer€ 599,-

Inventaris

Wil je alleen inventaris, maar geen safaritent kopen? Laat ons via de contactpagina weten waar je interesse in hebt, dan nemen wij contact met je op.

Betaal maar 50% voor een 6-persoons safaritent

Recreatiebedrijven die deel willen nemen aan ons verhuur-marketingprogramma betalen de helft aan als zij een safaritent kopen. Het restbedrag houden wij in van de boekingen die op de tenten binnenkomen via ons verhuur-marketingprogramma. Zo hoef je maar de helft voor te financieren.
Als je wilt deelnemen aan deze actie, is het belangrijk dat je tijdig (bij voorkeur voor de herfst) tenten bestelt. Wij proberen na je bestelling jouw locatie zo snel mogelijk te plaatsen op onze website en op de websites/brochures van onze boekingspartners.

Verhuur-marketingprogramma

Als je deelneemt aan het verhuur-marketingprogramma zetten wij ons in voor een zo hoog mogelijke opbrengst/bezetting. Wij hebben een groeiende groep vaste klanten die graag elk jaar in een Vodatent safaritent kamperen. Daarnaast werken wij samen met meer dan 20 boekingspartners, waaronder bijvoorbeeld TUI en Emesa om de safaritenten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. De kosten voor deelname bedragen slechts 500 euro per locatie per jaar plus 20 euro per boeking. Alleen recreatiebedrijven die een Vodatent Safaritenten kopen, kunnen deelnemen aan het verhuur-marketingprogramma.

Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
TUI
Traveldeal
Emesa

Waarom een safaritent kopen?

Campings hebben het niet makkelijk in deze tijd
Eigen kampeermiddelen worden steeds minder populair. Steeds minder mensen hebben een BE rijbewijs, willen zuinig rijden en kiezen voor het gemak van een accommodatie. Klanten kiezen nu vaker voor een hotel dan voor de camping, 10 jaar geleden was dit nog andersom. Door initiatieven als Airbnb komt er meer aanbod op de markt waardoor het aantal gasten op campings dalende is en de prijzen steeds meer onder druk komen te staan. Mede door deal- en veilingsites zijn steeds minder mensen bereid de vraagprijs voor een vakantie te betalen en wordt er steeds later geboekt voor aanbiedings- of last minute prijzen.

In 2002 ging 20% van de Nederlanders met een eigen caravan of vouwwagen op vakantie. In 2012 was dit nog maar 12% en dit aantal blijft dalen.

Veel campings hebben moeite om een hoge bezettingsgraad te halen en zien het totale rendement van staanplaatsen hierdoor teruglopen. Volgens ons daalt de populariteit van kamperen niet, maar moeten campings zich aanpassen aan de markt om bezoekers te blijven trekken.

Vroeger wilde men een camping met fatsoenlijk sanitair en een zwembad met een glijbaan. Nu zoeken mensen een camping met goede wifi, glamping en een accommodatie waar je na aankomst direct in kunt.

Wij leveren accommodaties die de laatste jaren steeds populairder zijn geworden en voor een steeds groter wordende groep de standaard is van huurtenten. Het grote voordeel van een safaritent ten opzichte van een stacaravan of chalet is dat een safaritent een stuk voordeliger is in aanschaf als een vaste accommodatie en deze een stuk sneller wordt terug verdiend. Campings die bij ons een safaritent aanschaffen verdienen deze binnen 1 tot 2 jaar terug. Bij een vaste accommodatie duurt dit gemiddeld zo’n 6 jaar.

Wij werken met verschillende campings samen in 7 landen om het rendement van staplekken te verhogen door het plaatsen van ingerichte safaritenten. Alle campings waarmee wij werken halen nu minstens het dubbele rendement uit een staplaats en bij sommige campings waarbij niet alle plekken meer verhuurd werden, ligt het rendement ten opzichte van voor de safaritenten nog vele malen hoger.

Een safaritent kopen bij Vodatent

Wil je een safaritent kopen? Dan nodigen wij je graag uit op een van onze locaties waar wij tenten verhuren of bij ons kantoor waar wij twee showmodellen hebben staan die we je graag laten zien. Heb je naast onze safaritenten ook interesse in ons verhuur-marketingprogramma, dan komen wij ook graag een keer bij je langs.

Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen

Referenties

Bel gerust één van onze referenties op om te vragen hoe zij ons product, de opbrengsten en de samenwerking met Vodatent ervaren.

Eurocamping Vessem (NL)
Ralf Driesen
0031 497 591 214
www.eurocampingvessem.nl

Camping 2000 (CZ)
Jan Zonneveld
0042 048 51 79 621
www.camping2000.com

Camping Gorishoek (NL)

Emile Hirdes
0031 166 662 457
www.gorishoeksehoeve.nl

Beter-uit Vakantiepark Walsdorf (LU)
Dirkjan van Berkum
00352 834464
www.beter-uit.nl

Stichting de Paasheuvelgroep (NL)
Dimitri Schenk
0031 577 411 556
www.paasheuvelgroep.nl

Camping Le Rotja (FR)
Wim van der Vlies
0033 468 965 275
www.camping-lerotja.com

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest