Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Safaritent kopen

Advies, begeleiding en montage

Wil je een safaritent kopen, maar ben je er nog niet uit welk product het beste bij jouw bedrijf past? Wij komen graag bij je langs om jouw plannen te bespreken. Ook het opbouwen en afbreken van tenten of het monteren van vloeren en meubels kunnen wij voor je verzorgen.

Inventaris voor je safaritent kopen

Met onze partner Glamping Center zijn wij totaalleverancier van (ingerichte) safaritenten. Via Glamping Center leveren wij een aantal standaardmodellen safaritenten en lodges die wij naar je wensen kunnen aanpassen. Dit geldt voor zowel voor de tent als voor de inrichting van uw safaritent of lodgetent.

Verhuurprogramma Vodatent

Heb je besloten om een safaritent te kopen via Vodatent? Dan bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons verhuurprogrammma. In dit programma werken wij samen met strategische partners om een zo hoog mogelijk rendement uit jouw safaritenten te halen.

Een safaritent kopen van Vodatent

De meest populaire safaritent van dit moment is de tent met een houten frame en all season ten cate doek. Deze tenten gaan 8 tot 10 jaar mee en zijn winterhard. De tenten hoeven dus niet ieder jaar opgebouwd en opgeslagen te worden.

Steeds meer vraag is er ook naar safaritenten met sanitair. Wij hebben een tent ontwikkeld met alleen een toilet. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel gasten al heel erg blij zijn met alleen een toilet in de tent. De tenten met alleen een toilet zijn ook een stuk voordeliger dan tenten met volledig sanitair (douche en toilet).

Het complete aanbod van tenten en inventaris is terug te vinden op de website van Glamping Center. Hier vind je budgettenten vanaf € 1799,- tot compleet ingerichte safaritenten met douche en toilet. Wij denken graag mee over welk type tent het beste bij je past. Glamping Center helpt je graag om een tent samen te stellen die past bij een perfecte glamping vakantie!

Ga je een safaritent kopen bij Vodatent? Maatwerk is, afhankelijk van de wens en het aantal tenten in overleg meestal mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie:

Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen

Meefinanciering door Vodatent

Campings die deel willen nemen aan ons verhuurprogramma kunnen een deel van de tent meefinancieren. Het restbedrag houden wij in van de boekingen die via ons verhuurprogramma op de tenten binnenkomen. Zo hoef je maar de helft voor te financieren. Als je wilt deelnemen aan deze actie, is het belangrijk dat je onze tenten tijdig bestelt. Bij voorkeur voor de herfst. Wij proberen jouw camping na je bestelling zo snel mogelijk te plaatsen op onze website. Daarnaast promoten we op de websites en in brochures van onze boekingspartners.

Verhuurprogramma

Als je deelneemt aan het verhuurprogramma, zetten wij ons in voor een zo hoog mogelijke opbrengst en bezetting. Wij hebben een groeiende groep vaste klanten die graag elk jaar in een Vodatent safaritent kamperen. Daarnaast werken wij samen met meer dan 20 boekingspartners, waaronder bijvoorbeeld TUI en Emesa om de safaritenten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Alleen campings die een Vodatent Safaritenten kopen, kunnen deelnemen aan het verhuurprogramma.

Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
TUI
Traveldeal
Emesa

Waarom een safaritent kopen?

Campings hebben het niet makkelijk in deze tijd

  • Eigen kampeermiddelen worden steeds minder populair. Steeds minder mensen hebben een BE-rijbewijs, willen zuinig rijden en kiezen voor het gemak van een accommodatie. Klanten kiezen nu vaker voor een hotel dan voor de camping. Tien jaar geleden was dit nog andersom. Door initiatieven als Airbnb, komt er meer aanbod op de markt. Daardoor is het aantal gasten op campings dalende en de prijzen komen steeds meer onder druk te staan.
  • Mede door deal- en veilingsites zijn steeds minder mensen bereid de vraagprijs voor een vakantie te betalen. Daarnaast boeken gasten steeds later voor aanbiedings- of last minute prijzen. In 2002 ging 20% van de Nederlanders met een eigen caravan of vouwwagen op vakantie. In 2012 was dit nog maar 12% en dit aantal blijft dalen.
  • Veel campings hebben moeite om een hoge bezettingsgraad te halen. Ze zien het totale rendement van staanplaatsen hierdoor teruglopen. Volgens ons daalt de populariteit van kamperen echter niet. Campings moeten zich wel aanpassen aan de markt om bezoekers te blijven trekken. Vroeger wilde men een camping met fatsoenlijk sanitair en een zwembad met een glijbaan. Nu zoeken mensen een glamping vakantie en een accommodatie waar je na aankomst direct in kunt. Ook zaken als WiFi om de vakantie te delen op social media, worden steeds belangrijker.

Een hoger rendement met een safaritent

Wij leveren accommodaties die de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. Voor een steeds groter wordende groep zijn safaritenten namelijk de standaard van huurtenten. Het voordeel van een safaritent ten opzichte van een stacaravan of chalet is dat een safaritent een stuk voordeliger is. Dat betekent ook dat deze een stuk sneller wordt terugverdiend. Campings die bij ons een safaritent aanschaffen verdienen deze binnen 1 tot 2 jaar al terug. Bij een vaste accommodatie duurt dit gemiddeld zo’n 6 jaar.

Wij werken met verschillende campings samen in 7 landen om het rendement van staanplaatsen te verhogen. Dit doen we door het plaatsen van ingerichte safaritenten. Alle campings waarmee wij werken, halen nu minstens het dubbele rendement uit een staanplaats. Bij sommige campings die niet alle plekken meer verhuren, ligt het rendement nog vele malen hoger.

Een safaritent kopen?

Wil je een safaritent kopen? Dan nodigen wij je graag uit op een van onze campings waar wij tenten verhuren. Je bent ook van harte welkom in de showroom van onze partner Glamping Center. Heb je naast onze safaritenten ook interesse in ons verhuurprogramma? Wij komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen
Safaritent Kopen

Referenties

Bel gerust één van onze referenties op om te vragen hoe zij ons product, de opbrengsten en de samenwerking met Vodatent ervaren.

Eurocamping Vessem (NL)
Ralf Driesen
0031 497 591 214
www.eurocampingvessem.nl

Camping 2000 (CZ)
Jan Zonneveld
0042 048 51 79 621
www.camping2000.com

Camping Gorishoek (NL)

Emile Hirdes
0031 166 662 457
www.gorishoeksehoeve.nl

Beter-uit Vakantiepark Walsdorf (LU)
Dirkjan van Berkum
00352 834464
www.beter-uit.nl

Stichting de Paasheuvelgroep (NL)
Dimitri Schenk
0031 577 411 556
www.paasheuvelgroep.nl

Camping Le Rotja (FR)
Wim van der Vlies
0033 468 965 275
www.camping-lerotja.com

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest