Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent huren

Als je aan kamperen denkt, denk je vaak meteen aan een tent. Kamperen geeft je dan wel een vrij vakantiegevoel, maar wie houdt er nu van tenten opzetten als je eigenlijk van vakantie wilt genieten? Gelukkig staat een safaritent van Vodatent al meteen voor je klaar als je op de camping aankomt. Je vakantie kan direct beginnen! Ook je luchtbed oppompen en koken op een gasstel zijn verleden tijd. Bij Vodatent ben je namelijk van alle gemakken voorzien. Wil je genieten van een zorgeloze vakantie? Dan moet je zeker ons aanbod op deze pagina eens bekijken en een safaritent huren bij Vodatent!

Een safaritent huren is genieten van het buitenleven met de luxe van thuis

Aan de ene kant is kamperen heerlijk! Zeker als het mooi weer is, kan het buitenleven echt genieten zijn. Je kunt lekker niksen en een boek lezen in de zon. De kinderen kunnen een duik nemen in het zwembad of zich vermaken met het animatieteam. Vaak komt het kind dan ook weer bij de ouders naar boven, want kamperen brengt ieder gezin dichterbij elkaar. Ook mensen die zich nog jong voelen trekken er vaak op uit om te fietsen of te wandelen.

Toch kent iedereen ook de ergernissen van kamperen. Muggen, een tentje opzetten, op pad met een volgeladen auto of caravan, erachter komen dat je toch nog spullen vergeten bent of samen met je snurkende broertje in een klein koepeltentje slapen. Gelukkig is er spray tegen muggen en voor de rest hebben onze safaritenten de oplossing!

De kampeertenten van Vodatent zijn van alle gemakken voorzien

Als je een safaritent bij Vodatent huurt zijn al die ergernissen verleden tijd. De tent staat klaar als je aankomt, dus je hoeft alleen nog maar je spullen uit te laden en je vakantie kan beginnen. Zo veel spullen zijn dat niet, want de safaritent is zelf al van een hoop gemakken voorzien. Er zijn al een hoop handige dingen aanwezig. Zo hoef je bijvoorbeeld geen luchtbed op te blazen. Er staat al een tweepersoonsbed voor volwassenen. Voor kinderen staan er stapelbedden in een aparte ruimte. Zo hou je heel wat lucht over voor de opblaasboot of strandbal of je kunt nog even lekker op de fiets stappen.

Verder hebben we een verrijdbare keuken in de tent geplaatst. Daarmee kun je bij mooi weer buiten koken en de buren jaloers maken met de heerlijkste gerechten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of vergeten mee te nemen of wij hebben het in de tent. Voor mensen die echt vergeetachtig zijn, hebben we ook nog een handige inpaklijst gemaakt. Ga dus lekker onder de luifel zitten en geniet van een heerlijke vakantie in één van onze safaritenten.

Kamperen op de leukste campings van Europa

Vodatent werkt samen met de topcampings in de leukste vakantielanden. Denk bijvoorbeeld aan het populaire Duitsland of Frankrijk, waar veel mensen elk jaar weer hun vakantie vieren. Daarnaast werken we al heel lang samen met een gezellige camping in San Marino . Hier is het van vroeg in het voorjaar tot laat in de nazomer nog mogelijk om lekker in de zon te kamperen. Het land waar we begonnen zijn met het verhuren van tenten is Tsjechië. Hier verhuren we op een aantal campings nog steeds onze safaritenten. Wie het hogerop wil zoeken, kan in het hoge noorden gaan kamperen in Zweden.

De meeste mensen kiezen er toch voor om lekker dichtbij huis op vakantie te gaan. Nederland, België en Luxemburg zijn populaire vakantiebestemmingen voor de zomervakantie, maar ook voor een weekendje weg of de voorjaars- of meivakantie. Je bent er immers zo!

Vodatent heeft voor ieder wat wils

De campings van Vodatent hebben natuurlijk ook de voorzieningen die je mag verwachten van een glamping vakantie. Welke voorzieningen dat zijn, verschilt per camping. Sommige campings zijn namelijk ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Denk aan boerderijcampings of campings met speeltuinen. Andere campings zijn weer leuker voor tieners. Een zwembad en animatieteam mogen dan natuurlijk niet ontbreken. En wifi al helemaal niet! Als je kinderen niet meer mee willen op vakantie, kun je lekker de natuur in gaan om te fietsen en wandelen. Ook voor actieve stellen hebben wij campings met veel leuke routes in de buurt. Vaak kun je er een fiets huren of je elektrische fiets opladen. Je hond is natuurlijk ook lid van het gezin. Daarom is je trouwe viervoeter op de meeste campings van harte welkom!

Bekijk onze andere accommodaties

Safaritent 4 personen

Safaritent 4 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel.

Safaritent 4 personen

Safaritent 4 personen

privé sanitair unit

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. In de directe omgeving van de safaritent staat een unit met privé sanitair, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Sun lodge 4 personen

Sun lodge 4 personen

sanitair

Deze comfortabele Sun lodge heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met openslaande deuren en een heerlijk overdekte veranda aan de voorzijde, zodat je lekker buiten kunt zitten.

Safaritent 6 personen

Safaritent 6 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel.

Safaritent 6 personen

Safaritent 6 personen

toilet

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. In deze tent is een toilet aanwezig.

Safaritent 6 personen

Safaritent 6 personen

privé sanitair unit

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. In de directe omgeving van de safaritent staat een unit met privé sanitair, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Safaritent 6 personen

Safaritent 6 personen

sanitair

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche.

Safaritent 6 personen

Safaritent 6 personen

sanitair + glijbaan

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. In deze safaritent is zelfs een speelplek voor de kinderen ingebouwd!

Onze accommodaties