Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Safaritent in Nederland huren

Safaritent in Nederland huren

Een safaritent in Nederland huren doe je bij Vodatent. Wij verhuren onze safaritenten op gezellige en kleinschalige campings. Of je er nu tussenuit wilt in de vakantie met kinderen of juist buiten de schoolvakantie om heerlijk te kunnen wandelen en fietsen in de omgeving van deze campings het kan allemaal bij Vodatent. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Campings in: Nederland

Loading interface...

Een kampeertent huren in Nederland

Het voordeel van een kampeertent huren in Nederland is dat je er bij aankomst op de camping direct in kunt. Je hoeft geen tent of caravan meer op te zetten en minder spullen van huis mee te nemen. Comfortabele bedden, een verrijdbare keuken en een ruime luifel: de grote, ruim opgezette safaritenten van Vodatent zijn volledig ingericht en bieden ruimte voor 6 personen. Zo kun je ook met een wat groter gezin kant en klaar kamperen en is er opberg- en bagageruimte in overvloed voor een voetbal, badmintonset, luchtbed, opblaasboot, comfortabele campingstoel, zonnebrandcrème en een barbecue. Vodatent verhuurt ook safaritenten met een eigen badkamer. Een safaritent in Nederland huren doe je bij Vodatent! 

Kleinschalige familiecampings

Alle campings zijn kleinschalige, gezellige en leuke familiecampings. Ze van alle gemakken voorzien en geschikt voor jong en oud. Denk hierbij aan speeltoestellen, animatieteams, een zwembad, een campingwinkel of sportfaciliteiten. Bovendien zijn de campings waar onze safaritenten staan allemaal in de buurt van de leukste uitjes van Nederland te vinden. Wil je erop uit trekken om de omgeving te verkennen of lekker een dagje op de camping blijven? Wat je ook doet, een safaritent in Nederland huren bij Vodatent staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

brabant - Een safaritent huren in Noord Brabant

Activiteiten in Nederland

Natuur

Nederland is rijk aan de vele natuurgebieden. Denk hierbij aan de bossen, maar ook de duinen en het water maken de natuur in Nederland bijzonder. Ontdek het moois wat de Nederlandse natuur te bieden heeft. 

Zeehondensafari in Zeeland

Op één van de zandbanken in de Oosterschelde, is een grote groep zeehonden neergestreken. Met laag tij kun je er heel dichtbij komen. Tijdens de speciale zeehondensafari krijg je uitgebreid de tijd om in stilte van deze prachtige dieren te genieten. Een unieke kans! De zeehondensafari begint in Sint-Annaland, Gorishoek, Wemeldinge of in Zierikzee. Een natuurervaring met prachtig zicht op de langste brug van Nederland en een grote kans om ook bruinvissen (de Nederlandse dolfijn) te zien. Natuurlijk zijn zeehonden leuk, maar het is nog leuker als je zelf je eigen hond mee neemt op vakantie. Bij Vodatent is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen! De safari is te boeken van de voorjaarsvakantie tot en met de kerstvakantie. Vodatent biedt verschillende safaritenten aan in Zeeland.

De Veluwe 

Het o zo mooie gebied van Nederland, waar duinen en bossen samenkomen. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, noem maar op. Wanneer de heide opbloeit, kleurt deze in een schitterende kleur paars. Dat maakt de beleving van dit mooie stuk Nederland natuurlijk nog mooier. Daarnaast is de kans dat de Nederlandse “Big Five” gespot kan worden erg groot. Verschillende organisaties, onder andere Staatsbosbeheer, bieden speciale wildexcursies aan.

Vodatent biedt bij de Veluwe safaritenten op verschillende campings aan.

Loading interface...