Kamperen voor 50- plussers

Kamperen voor 50-plussers

Ben je opzoek naar een 50- plus vakantie in de natuur? Bekijk dan ons ruime aanbod hier beneden. Geniet van een prachtige vakantie en kom écht tot rust. 

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Voordelen van een safaritent

De safaritenten van Vodatent staan al op de camping klaar, je hoeft zelf niets op te zetten. De comfortabele accommodatie heeft voldoende ruimte en voorzieningen. Doordat je geen inventaris mee hoeft te nemen kan je voldoende leuke bezigheden meenemen zoals, boeken, puzzels en spelletjes. Ook kan je de fietsen gemakkelijk naast de accommodatie plaatsen. Vodatent biedt ook accommodaties met sanitair of met een privé sanitair unit aan. Deze accommoda ties zijn ideaal om te boeken als je niet naar het sanitair gebouw wilt.

Leuke activiteiten om te doen

De campings van Vodatent hebben voor alle leeftijden voldoende activiteiten en voorzieningen*. Zo zijn er Jeu de Boules banen, zwembaden, restaurants en nog veel meer! Naast alle leuke activiteiten zijn de safaritenten van Vodatent ook de uitgelezen plek om jezelf even helemaal in terug te trekken, ga lekker een boek lezen of maak een sudoku. Als je even van de camping af wilt, kan je gaan wandelen of fietsen door de regio. De meeste campings liggen vlakbij een bos of natuurgebied, de ideale plek om naar toe te gaan. Zodra je door de regio hebt gefietst kan je in een pittoresk dorpje een drankje gaan doen.

*niet elke camping heeft alle genoemde activiteiten en voorzieningen

18+ campings

Vodatent biedt ook enkele campings aan waar gasten onder de 18 jaar niet welkom zijn. Dit kan iets zijn waar je naar op zoek bent omdat je volledige rust wilt. Deze campings hebben vaak enkele faciliteiten en zijn kleinschalig. Op deze campings kan je heerlijk de natuur in duiken en helemaal tot rust komen.

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service