Met animatie

Animatie

Een animatieteam. Éen van de belangrijkste dingen op een camping. Een animatieteam brengt sfeer en de beste herinneringen. Iedere dag staan deze jonge mensen weer voor jullie klaar om de beste vakantie van jullie leven te bezorgen. Ze maken dit waar door activiteiten te doen voor de kleinste, voor de tieners en voor het gehele gezin. Zo worden er knutselochtenden en bingoavonden gehouden. Het ligt aan de grote van de camping hoe groot het animatieteam is. Kinderen en ouders maken graag een band met het desbetreffende animatieteam. Daarom is een team zo belangrijk. Voor sommige kan dit hun vakantie maken of breken.

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Activiteiten

Een animatieprogramma bestaat uit veel verschillende activiteiten waardoor er elke dag wel iets georganiseerd word wat iemand leuk vind. Ben je niet zo van het knutselen maar vind je het voetbaltoernooi diezelfde middag wel heel erg leuk? Dat is geen probleem want je bent natuurlijk niet verplicht om alle activiteiten mee te doen! Er worden knutsel, sport en spel en theater activiteiten georganiseerd. Al is is het wel afwisselend van camping. De ene camping heeft meer activiteiten dan de ander en de een pakt het groter en professioneler aan dan de ander. Helemaal niet erg natuurlijk want dat maakt ieder team en ieder park uniek!

Geen kind aan hebben

Dankzij een animatieteam hoef je even niet om te kijken naar je kinderen. Ze worden vermaakt en er word voor ze gezorgd. Natuurlijk is een recreatieteam geen kinderopvang die een hele dag op jouw kinderen let maar zo kun je zeker lekkere pauzes nemen en even een momentje voor jezelf nemen. De animatie medewerkers worden snel door kinderen gezien als helden en voorbeelden. De medewerkers zien de kinderen als de leukste bezoekers. Dit maakt de band tussen animatie medewerker en kind vaak best wel sterk. Ook voor kinderen kan de animatie hun vakantie maken of breken. Ze hebben vaak een nog leukere vakantie als er een team is dat iedere dag voor de kinderen klaar staat.

Shows

Een rib uit je lijf betalen voor een avond show? Dat hoeft niet meer want voor niks of een kleine bijdrage kun je al snel de meest spectaculaire shows zien! Animatieteams trainen soms weken of zelfs maanden om de beste shows voor hun gasten neer te zetten. Zo kan het een musical thema zijn of een reis thema. Het is vaak een avondvullend programma met lichten, muziek, spectaculaire dansen en soms zelfs zang! Ben je nou ontzettend benieuwd geworden naar een camping met animatie? Probeer het dan zelf eens uit in combinatie met een van onze tenten van Vodatent!

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service