Christelijke campings

Glamping op een christelijke camping

Even ontsnappen aan alle verplichtingen van het dagelijkse leven. Dat is vakantie! Je hoeft even niet te werken en je kunt doen waar je zelf zin in hebt. Niet voor niets is vakantie voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Is het geloof een belangrijk onderdeel van je leven? Dan wil je hier tijdens je vakantie ook aandacht aan besteden. Het is dus fijn als er tijdens je vakantie genoeg mogelijkheden zijn om dit te doen. Daarom werkt Vodatent samen met een aantal christelijke campings in heel Europa.

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Christelijke campings met kerkdiensten en zondagsrust

De campings die je op deze pagina kunt vinden, hechten veel waarde aan het geloof. Iedere camping heeft hier een eigen manier voor. Zo biedt de ene camping kerkdiensten aan op zondagen. De andere camping werkt weer samen met kerken in de omgeving. Uiteraard vinden al deze christelijke campings het belangrijk om de zondagsrust te respecteren.

Om deze campings te boeken, is het niet belangrijk om een bepaalde stroming te volgen. Iedereen is welkom, ook mensen die niet christelijk zijn. De campings vinden het namelijk belangrijk dat iedereen elkaar respecteert. Wel vragen ze van alle gasten dat zij de christelijke waarden en de zondagsrust respecteren.