Christelijke campings

Christelijke campings

Even ontsnappen aan alle verplichtingen van het dagelijkse leven. Dat is vakantie! Je hoeft even niet te werken en je kunt doen waar je zelf zin in hebt. Niet voor niets is vakantie voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Is het geloof een belangrijk onderdeel van je leven? Dan wil je hier tijdens je vakantie ook aandacht aan besteden. Het is dus fijn als er tijdens je vakantie genoeg mogelijkheden zijn om dit te doen. Daarom werkt Vodatent samen met een aantal christelijke campings in heel Europa.

Beleving

Selecteer je verblijf

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Christelijke campings met kerkdiensten en zondagsrust

De campings die je op deze pagina kunt vinden, hechten veel waarde aan het geloof. Iedere camping heeft hier een eigen manier voor. Zo biedt de ene camping kerkdiensten aan op zondagen. De andere camping werkt weer samen met kerken in de omgeving. Uiteraard vinden al deze christelijke campings het belangrijk om de zondagsrust te respecteren.

Om deze campings te boeken, is het niet belangrijk om een bepaalde stroming te volgen. Iedereen is welkom, ook mensen die niet christelijk zijn. De campings vinden het namelijk belangrijk dat iedereen elkaar respecteert. Wel vragen ze van alle gasten dat zij de christelijke waarden en de zondagsrust respecteren.

Christelijke campings in heel Europa

Vodatent werkt samen met christelijke campings in heel Europa. Je kunt ons aanbod op deze pagina vinden. Al deze campings liggen in een prachtige omgeving en ze hebben goede voorzieningen. Er worden natuurlijk ook genoeg activiteiten georganiseerd voor jonge kinderen en oudere jeugd. Zo kunnen jong en oud zich prima vermaken. Op veel van deze campings is tijdens het hoogseizoen zelfs een animatieteam aanwezig om kinderen te vermaken.

Verder is er in de omgeving van deze christelijke campings veel te beleven. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen aan hun trekken tijdens het bezoeken van een stadje of museum. Een dagje dierentuin, pretpark of waterpark mag natuurlijk ook niet uitbreken tijdens een geslaagde vakantie! 

Geniet van een zorgeloze vakantie in een safaritent van Vodatent

Een safaritent van Vodatent huren is genieten van het buitenleven met alle gemakken van thuis. Als je op de camping aankomt, staat de safaritent al voor je klaar en die is van alle gemakken voorzien. Je hoeft alleen je spullen uit te pakken en je vakantie kan beginnen! Vakantie voor het hele gezin noemen we dat bij Vodatent!

Zo veel hoef je niet mee te nemen, want de meeste spullen zijn al in de safaritent aanwezig. De enige dingen die je niet moet vergeten, zijn een strandbal, een luchtbed en de spullen op onze inpaklijst. Zonder volgeladen auto en caravan kun je ook veilig naar je bestemming rijden.

Kom kamperen op een christelijke camping met Vodatent

Als je het geloof belangrijk vindt, ben je van harte welkom om te kamperen op onze christelijke campings. Ze respecteren de zondagsrust en sommige campings bieden zelfs kerkdiensten aan. Je kunt de campings waarmee we samenwerken vinden door heel Europa.

Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig die niet mogen ontbreken voor een geslaagde vakantie. Bovendien bieden ze activiteiten aan voor jong en oud. Ook in de omgeving van de campings is genoeg te beleven. Boek nu een Vodatent safaritent op een christelijke camping en geniet van een zorgeloze vakantie!

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service