Grote groepen

Kamperen met grote groepen

Wil je graag kamperen met je vrienden, familie, collega's of welke groep dan ook. Dan ben je hier aan het juiste adres! Op een aantal van onze campings is het mogelijk om meerdere accommodaties bij elkaar te huren. Kamperen met een groep is altijd gezellig! Doordat de tenten bij elkaar staan is het makkelijk om samen te eten, spelletjes te doen of gezellig om het kampvuur te zitten.

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Ontdek de activiteiten 

Groepsverblijf camping

Wanneer je een camping voor grote groepen zoekt, is het vaak lastig om niet meteen uit te komen op een camping waar alleen groepsverblijf mogelijk is. Je wilt natuurlijk wel de gezelligheid van een "echte" camping en niet op een slaapzaal liggen of alleen maar een bepaald veld mogen gebruiken. Door één van onze campings te kiezen, houd je zelf de controle.

Campings

Het is vaak lastig om een geschikte groepscamping te vinden. Bij ons kun je kiezen uit verschillende campings. Wil je een rustige camping of heb je liever een wat actievere camping. Door deze verschillende mogelijkheden kun je altijd een camping uitzoek die bij jullie past!

Groepskamperen

Ben je enthousiast geworden over het groepskamperen? Kijk dan hieronder bij welke campings je terecht kunt. Bel of mail ons zodat wij mee kunnen kijken naar de beschikbaarheid en jullie kunnen voorzien van een fijne vakantie!

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service