Glamping in de bergen

Glamping in de bergen

Wie wil er nou niet met een prachtig uitzicht wakker worden. Stap de tent uit en zie de ochtenddauw nog op de blaadjes liggen. Kijk omhoog en zie de mooiste hoge bergen om je heen. Probeer daarnaast ook nog eens te genieten van de glamping tent waar je net een heerlijke nacht hebt doorgebracht. Glamping in de bergen is iets wat bij veel mensen op hun bucket list staat. En terecht vinden wij. Het voelt magisch aan en het is een ervaring die je eigenlijk niet mag missen.

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Glamping hand in hand met outdoor

De bergen zijn natuurlijk een perfecte plek om outdoor activiteiten te ondernemen die in Nederland niet mogelijk zijn. Denk dan aan paragliden van de bergen af, bergwandelen of mountainbiken. Er zijn meerdere bedrijven en organisaties die dit soort dingen voor jou kunnen regelen. Een ervaring die je nooit meer vergeet.  Even uit de technologische wereld en gewoon simpelweg even genieten van de natuur. In je eentje, met je partner of gezin of met een groep. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo zijn de activiteiten dat ook!

Verassende landen

Bij een camping in de bergen denk je snel aan Duitsland of Oostenrijk. Toch zijn er ook een hoop landen met een ander klimaat die bergen hebben waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Kijk is naar een camping in Italië , Spanje of Kroatië. Het zullen misschien landen zijn waar je niet in eerste instantie aan denkt en sneller zal wegklikken maar het is een kijkje zeker waard. Dit kan je enorm verassen en daarom is het ook wel eens lekker om uit je comfortzone te gaan en iets anders te gaan ontdekken zonder dat je van je geliefde bergen afstand hoeft te doen.

Verschillende hoogtes

Je kunt heel simpel zeggen dat je kamperen hebt in de bergen of zonder bergen maar eigenlijk heb je nog veel meer keuzes. Zo kun je kiezen voor super hoge bergen waarin je flinke wandelingen kunt maken of wat lagere bergen zodat je een beetje het overzicht behoud en het niet zo spannend is met de reis er naar toe en terug naar huis. Er zijn erg veel verschillende landschappen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook Camping Sretanwolf in Kroatië. Deze camping zit zelf IN een berg! Hoe tof is het om dat een keer meegemaakt te hebben? Waag jezelf er aan en maak herinneringen die je nooit meer zal vergeten!

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service