Laadpalen voor je elektrische auto

Campings met laadpalen

Op kampeervakantie met de elektrische auto? Om niet voor verrassingen te staan, heeft Vodatent de campings met een elektrisch oplaadpunt voor jou geselecteerd. Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Hier heb je natuurlijk wel een laadpaal voor nodig. Met veel van de campings, waar Vodatent mee samenwerkt, staan deze laadpalen. Daar kan je je elektrische auto opladen op de camping. Zo kan jij ook op de camping jouw elektrische auto opladen en ben je zeker van een volle batterij als je de omgeving gaat verkennen.

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Duurzaam

Op vakantie met een elektrische auto is super duurzaam. Je maakt best veel kilometers waardoor je met een benzine auto veel moet tanken. Op vakantie met een elektrische auto is dus veel beter voor het milieu! Nederlanders houden van kamperen en uit onderzoek blijkt ook dat bezitters van een elektrische auto het liefst naar een camping op vakantie gaan. Verblijf dan in een safaritent van Vodatent, midden in de natuur. Zo beleef je een extra duurzame vakantie!

Handig om te weten

Op je telefoon kun je in de ANWB Onderweg app zoeken naar laadpunten. Ook in de vernieuwde ANWB Routeplanner vind je dergelijke informatie terug. Neem ook altijd meerdere laadpassen mee. Vooral handig voor onderweg. Maar denk ook aal gebruikelijke reisbenodigdheden. Een elektrische auto is net een 'gewone' auto. Vergeet daarom niet om bijvoorbeeld milieustickers, handige vakantiespullen of eventueel winterbanden mee te nemen. Met de handige inpaklijst van Vodatent weet je precies wat je mee moet nemen in je elektrische bolide!

Elektrische fiets

Ben je gek op fietsen op je vakantiebestemmingen en wil je dit jaar jouw elektrische fiets meenemen naar de camping? Dan komt naar alle waarschijnlijkheid al snel de vraag bij je opzetten of je jouw elektrische fiets kunt opladen op de camping. Het aansluiten van een accu is mogelijk in de meeste safaritenten van Vodatent. Wel is het handig om dit voor de zekerheid na te vragen bij de camping. Veel campings hebben namelijk een maximum aantal ampère. Als je te veel ampère gebruikt, kunnen de stoppen van de camping doorslaan. Het is daarom ook van belang dat je een omvormer meeneemt. Een omvormer zet 12- of 24V stroom om in de normale 230V.

Huur nu een safaritent op een camping met laadpaal bij Vodatent

Als je op de camping aankomt staat de Vodatent safaritent al voor je klaar. Je hoeft alleen even je spulletjes uit te laden en de vakantie kan direct beginnen. Onze safaritenten hebben alles wat je nodig hebt, zoals zachte bedden om in te slapen, een terras met een ruime luifel om te genieten van de omgeving en een keuken waarmee je heerlijke gerechten kunt bereiden. Kortom, in een Vodatent safaritent is het pas echt vakantie!

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service