Mindervalide

Mindervalide

Zit je in een rolstoel of is er iemand in je gezin mindervalide? Dat is geen enkel probleem want bij Vodatent willen wij graag dat iedereen van een vakantie moet kunnen genieten. Kamperen is dan misschien niet het aller handigste in deze situatie. Dan is het fijn om even te kijken naar de mogelijkheden. Een goede oplossing zou glamping kunnen zijn in een tent van Vodatent!

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Ontdek de activiteiten 

Voor mensen die slecht ter been zijn

Veel campings hebben een extra aanzetstuk voor de tenten zodat je met een rolstoel in de safaritenten kunt komen. Echter zijn er een paar campings bij waarbij de safaritent zo goed als op de grond staat en er maar 1 opstapje is. Natuurlijk staan de medewerkers van de campings voor je klaar als er ergens hulp bij nodig is.

Helpen met douchen

Bij Vodatent hebben wij Safaritenten inclusief sanitair of inclusief een privé sanitair unit. Dit geeft de kans om hulp te bieden aan mindervalide met douchen of naar de wc gaan. Echter zitten er geen steunstangen in het sanitair. Onze tenten met sanitaire faciliteiten zorgen ervoor dat de persoon die iets meer hulp nodig heeft ook kan genieten van de privacy. Zo heb je niet de kans dat iemand anders van de camping met jullie mee kan kijken.

Overige gehandicaptenvoorzieningen

Natuurlijk is een drempelhulp natuurlijk erg handig en privé sanitair is ook zeker een voordeel maar ondanks dat dat de belangrijkste eisen zijn is het fijn als je ook nog van andere voorzieningen gebruik kunt maken. Zo hebben een aantal van onze camping een invalide parkeerplaats en zorgen ze ervoor dat de receptie makkelijk te betreden is. Als er een campingwinkel of restaurant aanwezig zijn zorgen ze er ook vaak voor dat je daar als mindervalide persoon makkelijk gebruik van kunt maken. Wel is het zo handig om bij je reservering te vermelden dat je mindervalide bent of dat je iemand in je gezelschap hebt die mindervalide is. Zo kan de camping hier makkelijker op voorbereiden en jullie ervaring zo goed mogelijk maken.

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service