Met restaurant

Met restaurant

Wat is er gezelliger dan met het gezin een hapje gaan eten in een plaatselijk restaurant? Of even samen met je partner een culinair gerecht gaan eten? Vrij weinig! Tijdens het nuttigen van de maaltijd kan je even bijpraten met je familieleden en volledig relaxen en verwend worden.

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Ontdek de activiteiten 

Voordelen van uiteten gaan

Het grootste voordeel van uiteten gaan is het gemak om zelf niet te koken. De chef maakt een heerlijke gerecht voor jou en jij hoeft enkel aan te schuiven. Hiernaast is het ook een heel leuk uitje op met het gezin te doen, na een dag heerlijk gezwommen te hebben samen de dag afsluiten in het restaurant. De meeste campings hebben zelfs een eigen restaurant, je hoeft dus niet eens van de camping af!

Gerechten in de Vodatent-landen

Vodatent heeft in 11 Europese landen accommodaties staan, dit zijn er een hoop. In elk land zijn er andere gerechten. Er valt dus veel te proberen op vakantie. In dit overzicht kan je een typisch gerecht van de Vodatent-landen zien:

Wow, wat een uitgebreide keuzes! Tijdens je vakantie in een safaritent van Vodatent vallen er een hoop nieuwe gerechten te ontdekken. Wij zeggen; proeven maar!

Zelf koken

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen zin hebt om uiteten te gaan maar zelf wilt gaan koken. De safaritenten van Vodatent bieden een prima mogelijkheid om een culinair gerecht te maken. In de accommodatie staat een elektrisch 4-pitsplaat, hierop kan je gemakkelijk meerdere pannen plaatsen. Het keukentje bevat ook een geheel inventaris, je hoeft vanuit huis dus geen keukengerei mee te nemen! Als je de maaltijd hebt gekookt kan je het opeten aan de keukentafel of op de veranda.

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service