Speelparadijs

Leef je uit in een speelparadijs

Een kind heeft altijd zin om wat te doen en heeft teveel energie om stil te zitten in de tent. Echter regent het en hebben papa en mama wel zin in een rustig dagje. Dan is het natuurlijk fantastisch als een camping een binnenspeeltuin heeft! Vaak zien wij dat als je in Nederland, Duitsland en Belgë het weer nog wel eens flink tegen kan zitten. Op deze manier heb je altijd het juiste programma voor je kinderen, ongeacht het weer. Een binnenspeeltuin kan voor jonge en oudere kinderen zijn. Uren lang speelplezier met deze fantastische faciliteit.  

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Waarom een camping kiezen met een binnenspeeltuin?

Een camping die een binnenspeeltuin heeft komen vaak uit de markt als zeer kindvriendelijke campings. Er word extra aandacht besteed aan de kinderen en dat zie je vaak ook terug in de animatie. Er zijn extra keuzes op het menu in de restaurants voor kinderen en er staan mensen op de camping met soort gelijke gezinsformaties. Dit is natuurlijk ontzettend fijn aangezien je niet wilt dat je mensen hindert door jouw spelende kinderen. Door een camping te kiezen met een binnenspeeltuin en dus een kindvriendelijke camping zal je dit soort conflicten sneller vermijden. De meeste mensen hebben kinderen en dus heb jij ook meer connecties met andere campinggasten.

Wat is de meerwaarde van een binnenspeeltuin?

Misschien denk je wel ja doei, ik ga in het midden van de zomer weg. Een kleine speeltuin op het veld voldoet ook wel of we gaan zo veel dingen doen dat ze daar niet eens tijd voor hebben. Toch wijst onderzoek uit dat een binnenspeeltuin op een camping vaker word gebruikt dan je denkt. Nog even vlak voordat je weggaat zodat mama of papa nog even snel kan douchen of juist na de activiteit bij terugkomst wanneer de ouders even willen surfen op het web en de kinderen nog veel te veel energie over hebben. Of ja, daar is hij weer, als het regent of heel slecht weer is. Het word echt veel meer gebruikt dan mensen eigenlijk denken. Kinderen kunnen wel 1000 keer hetzelfde rondje lopen in een binnenspeeltuin en ze vinden het nog steeds leuk! Daar heb je dan geen kind meer aan. Heerlijk rustig voor de ouders als je het mij vraagt.

Voordelen voor de kinderen

Ondanks dat dit een voordeel is voor de ouders is het ook zeker een voordeel voor de kinderen. Zij hoeven zich niet te vervelen en kunnen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Voor de sociale ontwikkeling is dit ontzettend goed. Maar ook motoriek kunnen kinderen aardig wat leren in een binnenspeeltuin. Klimmen en klauteren om vervolgens weer met de glijbaan naar beneden te gaan. Met dit klimmen zal je kind motoriek super snel vooruit gaan. Niet alleen op een vakantiepark is een binnenspeeltuin dus leuk en goed maar ook buiten vakantietijd om. De conclusie van dit verhaal is dus dat het niet alleen maar super leuk is om dit op een camping te hebben maar ook enorme voordelen hangen er aan!