Zwemparadijs

Waterpret met het gezin

Vaak als je op zoek bent naar een camping zal je snel naar een zwemparadijs zoeken. Wellicht voor de kinderen of misschien ben je zelf wel een waterrat. Een camping met zwemparadijs hebben toch vaak een voorsprong op andere campings. Waarom? Omdat het op een hete dag de perfecte afkoeling is, de kans om zelf eens te zonnen terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken in het zwembad en omdat het een goede dagbesteding is. Sommige campings hebben zelfs een binnenzwemparadijs! Dat is weer perfect voor als het heel slecht weer is.

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Buitenzwembad

Met een buitenzwembad is er gelijk leven en sfeer op een camping. Ook maakt dit de ervaring vaak toch net even beter. Als het ontzettend warm weer is wil je wel even afkoelen of juist even ongestoord zonnen. Dit is nog wel eens lastig met kinderen. Echter zul je zien dat die zonnestralen wel op het lichaam komen als de kinderen een zwembad hebben om in te spelen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het zelf wel fijn vind om in de ochtend eens een baan te trekken of juist samen met je kinderen met de bal te spetteren en spatten. Vaak worden er ook activiteiten verzorgd bij een zwembad indien er een animatieteam is. Een hele hoop voordelen om voor een camping met buitenzwembad te kiezen!

Binnen zwembad

Met een binnenzwembad kun je het hele jaar door genieten van een duik in het zwembad. Zit je bijvoorbeeld niet (meer) aan schoolvakanties vast omdat je nog jonge kinderen hebt of omdat je kinderen niet meer mee gaan dan heb je in andere maanden misschien het weer wel heel erg mee of juist tegen. Als je het risico niet wil nemen kun je een camping boeken met een binnenzwembad! Super handig omdat je dus altijd kunt gaan zwemmen! ook is het voor de allerkleinste vaak een aangenamere temperatuur.

Subtropisch zwembad

Een camping met een subtropisch zwembad is een nog grotere toegevoegde waarde. Een wildwaterbaan, een laguna en super veel glijbanen! en om natuurlijk niet te vergeten is het water een heel stuk warmer. Fijn voor de allerkleinste van het gezin of mensen die niet goed tegen de kou kunnen. Ook met dit soort zwembaden kun je altijd zwemmen ongeacht het weer. Dit is fantastisch en brengt een extra stukje plezier met zich mee. Een zwemparadijs is dus ontzettend leuk om te hebben op de camping waar je op vakantie gaat!