Combineer jouw vakantie met een festival

Een avond, dag of zelfs weekend je even nergens druk over hoeven maken en gewoon dansen en mensen ontmoeten. Dat is waarom mensen naar festivals gaan. Wil je nou overnachten zodat je nog een dag mee kan maken en net zo hard gaan als de dag ervoor maar heb je geen zin in een mega festival camping? Dan is glamping in een van de tenten van Vodatent misschien wel wat voor jou!

In de buurt van festivals

Als je op een camping wil verblijven en naar een festival wilt, wil je natuurlijk niet dat dit vrij ver van elkaar af ligt. Sommige van onze campings liggen op fiets- of loopafstand van de festivals. Dit zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over langere reistijd of op een vieze festival camping hoeft te verblijven. Ondanks dat het dicht bij elkaar ligt zal je geen last hebben van de harde muziek. Het ligt wel op zo een afstand dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kan je in alle rust slapen.

Festivals zijn voor iedereen

Festivals zijn een verzamelplek voor mensen die in hetzelfde onderwerp geïnteresseerd zijn. Zo denk je al snel aan een muziekfestival als je de term festival hoort. Echter zijn er ook kunstfestivals, eetfestivals of filmfestivals. Jong en oud kunnen deze evenementen bezoeken en zo brengt het ook jong en oud bij elkaar. Veel mensen verbreden hier hun sociale leven en leren zo meer mensen kennen die dezelfde interesses hebben als hunzelf. Dus ook als jij naar een cultureel festival gaat of een geschiedenis festival ben je meer dan welkom om in één van onze tenten te verblijven!

Verschillende keuzes

Je kunt ervoor kiezen om in een basis safaritent te verblijven met een gedeelde badkamer ook wel bekent als sanitair. Hier kun je meestal met zijn vieren of zessen in. Je kunt er ook voor kiezen om een Safaritent inclusief sanitair in de tent te boeken. Deze zijn afwisselend van de camping ook meestal voor vier of zes personen ingericht. En dan hebben wij zelfs nog een derde keuze! Een safaritent met een privé sanitair unit! dan staat er naast jouw safaritent een apart huisje met sanitair erin. Let wel op dat het verschilt van camping welke tenten zij hebben staan.