Kamperen in groepsverband

Op zoek naar de perfecte locatie voor een gezellig familieweekend of met meerdere gezinnen op dezelfde camping? Op een aantal campings van Vodatent is het mogelijk om meerdere accommodaties samen te huren. Kamperen in groepsverband zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Maak samen herinneringen op de mooiste locaties midden in de natuur, geniet van ontspanning en van de activiteiten die je gezamenlijk kunt ondernemen.
Activiteiten zijn er vaak genoeg; fietsroutes, de omgeving verkennen, genieten in en om het water, maar ook allerlei sport- en spelfaciliteiten op en in de buurt van de camping. Onze campings bevinden zich door heel Europa, midden in de natuur en op bijzondere locaties. Laat je eindeloos inspireren door ons aanbod.

Samen avonturen beleven

Beleef een avontuurlijke vakantie met vrienden, familie of collega’s. Met ruime plekken voor meerdere safaritenten en een scala aan gezamenlijke activiteiten, bieden een aantal campings de perfecte setting voor groepsplezier. Of je nu kiest voor gezellige kampvuuravonden, gezamenlijke sportactiviteiten of ontspannen wandelingen door de natuur, hier worden herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan. Geniet samen van de vrijheid, de natuur en vooral van elkaars gezelschap op deze onvergetelijke groepsvakantie!

Avontuurlijke groepsuitjes

Avontuurlijke groepsuitjes zijn gegarandeerd, of je nu met vrienden of familie bent. Van spannende mountainbiketochten tot ontspannende kanotochten, en van gezellige kampvuuravonden tot uitdagende survivalbanen, er is voor elk wat wils. Verken de omgeving op e-choppers, beleef waterpret met suppen, of geniet van een gezamenlijke BBQ. Kortom, een vakantie met een groep staat garant voor actie, avontuur en gezelligheid. 

Creëer samen onvergetelijke herinneringen en versterk de band met avontuurlijke groepsactiviteiten die de hele groep zal koesteren. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?