Genieten voor elke leeftijd

Als 50-plusser verdien je een vakantie vol comfort en avontuur. Een safaritent met comfortabele bedden, een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken, ervaar je het gemak van thuis midden in de natuur. Geniet van een ruim woon- en eetgedeelte en een veranda voor een perfecte vakantie-ervaring. Onze campings bevinden zich door heel Europa, midden in de natuur en op bijzondere locaties. 

Ontdek mini- en boerderijcampings

Voor de 50-plussers die op zoek zijn naar een onbezorgde vakantie, bieden ook de mini- en boerderijcampings de perfecte ontsnapping. Gelegen in de natuur, zijn deze campings een oase van rust. Fiets- en wandelroutes liggen voor de deur, klaar om ontdekt te worden. Geniet van de mooie groene omgeving en kom helemaal tot rust.

Actief genieten

Op de campings zijn er speciale activiteiten samengesteld voor 50-plussers. Van een ontspannen wandel of fietstocht tot aan een potje Jeu de Boules. Of je nu wilt genieten van de rustige omgeving of juist actief bezig wilt zijn, je vind altijd een passende activiteit. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?