Samen even weg 

Wat is er nou fijner dan samen wakker worden door het geluid van de natuur, terwijl de verse koffie op de achtergrond pruttelt. De kalmte, het gemak en een oase aan rust. Daar staat een romantische glampingvakantie garant voor. Echt even tijd voor elkaar, fijne momenten beleven en herinneringen maken. Ervaar samen quality-time in een safaritent! 

Geniet samen van comfort

Buiten geniet je ’s avonds onder het genot van een wijntje van het zwoele weer op de vlonder van de safaritent. De volledige ingerichte safaritent, eventueel met sanitair, zorgt ervoor dat jij en je partner echt even samen tot rust kunnen komen!

Zoek de romantiek met zijn tweeën

Ga eropuit met de fiets. Vaak kan je op de camping ook een fiets huren om te omgeving te verkennen, of trek er met de auto op uit om de nabij gelegen steden en natuurgebieden te ontdekken. Voor een romantische kampeervakantie kies je een rustige, kleinschalige camping of een kindvrije glampingvakantie! Iedereen heeft een andere kijk op romantiek. Kies voor jezelf wat jij en je partner romantisch vinden en waar je zelf gelukkig van word. De een wordt gelukkig van een diner met kaarslicht en de ander van een wandeling door het bos. Of je nou een film wilt beleven of een wat nuchtere tijd met elkaar; het kan allemaal met de campings die Vodatent aanbied! Iedereen is anders en dat weten wij als Vodatent maar al te goed. Wij proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en verlangens van verschillende soorten mensen. Ook de plek waar je heen gaat kan goed verschillen. Naar het buitenland of in eigen land blijven afhankelijk van de verblijfdata en de wensen van de omgeving waarin jij je wilt bevinden.