Weekendje weg

Weekendje weg

Iedereen is soms toe aan een weekendje weg. Even weg uit de eigen omgeving en ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Als je een weekend weg gaat, wil je gelijk kunnen genieten van de minivakantie, dit kan met de tenten van Vodatent! De volledig ingerichte tenten zorgen voor ultiem gemak en rust. Met keuze uit ons ruime assortiment kun je overal terecht waar je het best tot rust kan komen.

Slapen midden in de natuur, vogeltjes horen fluiten en worden gewekt door de eerste zonnestralen, dat is ontspanning. Tussen alle hectiek door genieten van de mensen om je heen brengt veel voordelen met zich mee. Tijdens een weekend weg laad je op op de camping, bezoek je de interessante dorpjes en steden, of ga je op verkenning in de omliggende natuur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Weekendje_weg

Kies een vakantie die bij jou past

Een echt Vodatent moment  

Geschikt voor ieder gezelschap

Gezellig romantisch weg met je partner, met de kleinste op vakantie of weg met de tieners? Het maakt niet uit met wie je een weekend weg wilt. We hebben overal wel een plekje voor het juiste gezelschap. Op veel verschillende campings staan verschillende soorten tenten. Daarbij kun je jouw verblijf inrichten zoals je dat zelf wilt.

Kies je voor een huisdiervriendelijke camping of heb je liever een camping met keuze voor sanitair in de tent. Een huisdier kan namelijk ook bij het gezelschap horen. Een aantal campings staan huisdieren toe, zo hoe je gezelschap niet op te splitsen! Niet alleen het gezelschap kan verschillen maar ook de type vakantieganger. Zo hebben wij keuze uit campings die rust bieden midden in de natuur en campings die dicht bij een stad liggen. Voor een weekend weg ben je aan het juiste adres bij Vodatent!

Hond

Laat je inspireren