Glampingvakantie in Denemarken

Denemarken is een heerlijk vakantieland. Voor jong en oud, voor rustzoekers en natuurliefhebbers, voor wandelaars en fietsers. Het variërende Denemarken heeft ontzettend veel te bieden. Kies je voor een glamping aan de kust of toch landinwaarts? De glampings in Denemarken bieden avontuur en plezier met z’n tweeën of voor het hele gezin. Bij een glamping in Denemarken vind je alle nodige faciliteiten in of naast de glampingtent. 

Ontdek de prachtige natuur vanuit je glamping in Denemarken

Denemarken staat bekend om zijn prachtige weidse natuur en is zeer populair bij natuurliefhebbers. Denemarken heeft een prachtig ongerept landschap met een gevarieerde natuur. Zo kun je de lange zandstranden en duinen bewandelen, allerlei mooie bossen bezoeken of tot rust komen aan een meertje. Ook kun je prachtige Nationale Parken bezoeken zoals Vadehavet Nationaal Park aan de Deense kant van de Waddenzee. 

In Denemarken vind je mooi aangelegde fiets- en wandelroutes. De meeste fietsroutes zijn vlak tot glooiend, waardoor fietsen ook erg leuk is voor gezinnen met kinderen. Uiteraard leven er in Denemarken ook wilde dieren. Denk hierbij aan dassen, edelherten, damherten, reeën en vossen.  

Tips voor je glamping in Denemarken

Ben je dol op kamperen of ga je voor het eerst kamperen en twijfel je over een kampeervakantie? Kies voor een glampingvakantie in Denemarken en je zit altijd goed. Weer of geen weer, glamping biedt je veel gemak en comfort. Een compleet ingerichte keuken in je tent, een fijne zithoek, aparte slaapvertrekken, een ruim terras met luifel en vaak een badkamer met een douche, wastafel en een eigen toilet. 

Hetzelfde vrije gevoel, maar de comfort van thuis en midden in de natuur. Dat is pas vakantie. Verblijf met je gezin, je hond of met z'n tweeën in een duolodge of volledige ingerichte glamping tent aan het water, dichtbij een stad of midden in de natuur. Vodatent helpt je altijd met het vinden van de glamping die bij jou past.