Safaritent in Groningen huren

Groningen is een noordelijke provincie van Nederland met een gelijknamige hoofdstad. De stad Groningen raden we zeker aan als je richting het noorden gaat. Trek er een dagje op uit en bezoek de Martinitoren om daarna de dag af te sluiten met een lekker drankje op één van de terrassen. Of bezoek landgoed Nienoord, waar je kinderen zich zeker zullen vermaken. Groningen heeft ook veel te bieden qua natuur. Je kunt er heerlijk wandelen door de vele landschappen die Groningen rijk is, zoals moerrassen, rietvelden en bossen. Huur anders een kano om de natuur vanaf het water te bewonderen. Genoeg opties om een kampeervakantie lang plezier te hebben. Alleen waar ga je kamperen? Bij Vodatent natuurlijk! 

Kies voor een safaritent in Groningen!

Met een safaritent in Groningen zit je sowieso goed. Het scheelt namelijk een hoop stress met inpakken en de tent opzetten. Bij Vodatent heb je direct bij aankomst een vooraf opgezette en volledig ingerichte safaritent. De safaritent in Groningen is voorzien van een keuken met 4-pits gasfornuis, een koelkast en de noodzakelijk kampeerspullen, zoals pannen, bestek en servies. Je kan ook de nare ervaringen met dunne matjes gedag zeggen, want in een safaritent in Groningen slaap je als een roos. Dat komt omdat wij echte bedden aanbieden met comfortabele matrassen. Kortom, je hoeft alleen maar je spullen uit te pakken en de vakantie is begonnen!

Een visvakantie in het hoge noorden

Zijn je vrienden en jij toe aan een weekendje vissen? Dan is Groningen een goede keuze. De provincie is uitstekend om je hengel uit te werpen. Je kunt vissen in de vele brede kanalen van Groningen, zoals het Eemskanaal, Noord Willemskanaal en het Winschoterdiep. Hier zijn veel witvissen en snoekbaarzen die jij kan opvissen. Ook in één van de vele meren en zandafgravingen kun je terecht met je vissersvrienden. Daar kan je samen proberen karpers te vangen. En wat is nou beter voor een visweekend dan kamperen? Met een safaritent in Groningen zit je helemaal goed en dichtbij alle hotspots waar jij en je vrienden vis kunnen vangen.

Het Groninger Wad

In het noorden grenst Groningen aan de Noordzee en Waddenzee. Daar ligt ook de fietsroute ‘Kiek over Diek’, een 90 kilometer lange fietsroute die je langs de dijken voert die Groningen beschermen. Onderweg zie je het prachtige Groningse landschap en weilanden en aan de andere kant zie je de wadden en zee. Misschien dat de wadden je wel interesseren; ze staan niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarom kun je wadlopen met een gids beslist niet overslaan. Een bijzondere ervaring waarbij je informatie over de wadden krijgt. 

Ontdek onze accommodaties in Groningen

Een safaritent huren in Groningen bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.