Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Safaritent in Groningen huren

Een safaritent huren in Groningen doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Groningen.

Veel mensen kennen Groningen niet als een vakantiebestemming, maar in de gelijknamige hoofdstad moet je toch een keer zijn geweest. Zo bezoek je de Martinitoren of maak je een rondvaart door de grachten. De binnenstad van Groningen is erg gezellig. Je vindt er vele leuke terrasjes voor een heerlijke lunch of om gezellig te borrelen. Maar ook de provincie met haar mooie landschap zorgt voor een fijne vakantieprovincie. Een safaritent huren in Groningen doe je bij Vodatent.

Onze safaritenten

Wil jij op kampeervakantie in Groningen, maar niet de stress van het opzetten van jullie kampeertent. Dan is een luxe ingerichte safaritent van Vodatent de oplossing. Je slaapt op normale bedden. Je kunt koken op een verplaatsbare keuken die van alle gemakken voorzien is. Een  koelkast mag ook niet ontbreken. ’s Avonds nog even genieten onder de ruime luifel van een lekker glas wijn in de loungeset. Maar je kunt ook gezellig een spelletje spelen of een boek lezen. Onder de luifel hangt een sfeervol lichtsnoer. Kortom je bent van alle gemakken voorzien. 

Een safaritent huren in Groningen voor een visvakantie

Wil je er met vrienden op uit om lekker een weekend te vissen? Weleens aan de provincie Groningen gedacht? Groningen heeft veel te bieden voor vissers. Er is immers voldoende water in Groningen. Met brede kanalen (onder andere het Eemskanaal, Winschoterdiep en het Noord Willemskanaal) die de dwars door de provincie lopen is het goed vissen op witvis en snoekbaars. Ook in één van de vele meren en zandafgravingen kun je terecht om je hengel uit te werpen. Dit zijn de visstekken voor karpervissers. En na een dag vissen kun je lekker uitrusten in een compleet ingerichte safaritent. 

Op vakantie naar Groningen

Op vakantie naar Groningen in een safaritent van Vodatent is een fantastische beleving. Of je nu alleen bent, met vrienden of met het gezin. Er is voor ieder wat wils. Zo vind je de leukste familiecampings in Groningen. Heerlijk tijd voor elkaar en de kinderen kunnen hier naar hartelust spelen. Gezellig met vrienden eropuit? Dan heeft de stad Groningen voldoende te bieden. De binnenstad ademt gewoonweg gezelligheid uit. Kom samen tot rust wanneer je de gebruikelijke sleur ontvlucht. Bezoek één van de vele bezienswaardigheden of even helemaal niks. Lekker een boek lezen of een spelletje spelen in jullie safaritent. 

Het Groninger Wad

De kust van Groningen ontdek je het beste over het fietspad “Kiek over Diek”, maar een kennismaking met de Waddenzee doe je natuurlijk weer met wadlopen. Dit unieke gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In het bezoekerscentrum vertellen ze je er alles over. Ook zijn er verschillende mooie plekken die je bezocht moet hebben als je in Groningen bent geweest. De Waddenzee zit vol met lekkers. De kans is dan ook erg groot dat als je een visgerecht besteld in een restaurantje, dat het uit het eigen Wad komt. Sommige restaurants vangen dagelijks heerlijke vis. 

Omgeving van Groningen

Groninger museum

Groninger museum

Groningen
Adventurepark Waddenfun

Adventurepark Waddenfun

Wehe-den Hoorn
De Stadsschouwburg Groningen

De Stadsschouwburg Groningen

Groningen
Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen

Pieterburen
Blotevoetenpad Opende

Blotevoetenpad Opende

Opende
Nieberter Molen

Nieberter Molen

Niebert
Museum 't Rieuw

Museum 't Rieuw

Nuis
Doe Zoo Leens

Doe Zoo Leens

Leens
Openluchtmuseum het Hoogland

Openluchtmuseum het Hoogland

Warffum
Landgoed Nienoord

Landgoed Nienoord

Leek

 Bekijk onze campings in Groningen