Safaritent Utrecht

Safaritent in Utrecht huren 

Een safaritent in Utrecht huren doe je bij Vodatent. Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Utrecht!

Combineer rust en ruimte met gezellige steden

Een safaritent in Utrecht huren is genieten van het beste van twee werelden. Op het randje van de Randstad kun je een stedentrip plannen of genieten van rust en ruimte. Een dagje shoppen, een terrasje pakken en naar het Nijntje Museum met de kinderen? De stad Utrecht heeft het allemaal. De volgende dag beleef je de riddertijd als je één van de vele kastelen bezoekt.

Misschien is de hoofdstad Utrecht wel één van de leukste steden om te shoppen. Het autovrije centrum heeft namelijk gezellige grachten, winkels en terrasjes. Het compacte centrum is makkelijk te voet te verkennen. Toch heeft het genoeg te bieden voor dagenlang vermaak. Zo staat het Rietveld Schröderhuis op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en kun je een rondvaart maken over de grachten.

Ook Amersfoort is een leuke stad om een rondvaart te maken of om lekker te shoppen in het historische centrum. Liefhebbers van fotografie moeten zeker hun camera meenemen. De stad heeft namelijk een speciale fotoroute voor je uitgestippeld. Beklim de Onze Lieve Vrouwentoren of maak een Amersfoorts Gilde Stadswandeling. Er is van alles te doen in Amersfoort!

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

 Bekijk onze campings in Utrecht

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een safaritent in Utrecht huren op de leukste familiecampings

Wie een safaritent huurt in Utrecht, kiest voor een zorgeloze vakantie. Onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden, een verplaatsbare keuken en natuurlijk borden en bestek om alle heerlijke gerechten op te eten. Allemaal spulletjes die je niet meer van huis hoeft mee te nemen. Dat betekent een veilige reis voor je gezin, zonder volgeladen auto en caravan. Je bespaart ook een hoop tijd met inpakken en uitpakken. Maar het mooiste is: als je op de camping bent aangekomen, kun je meteen van je vakantie genieten. Vakantie voor het hele gezin begint met het huren van een safaritent in Utrecht! 

Onbezorgd kamperen in de provincie Utrecht?

Utrecht ligt precies in het midden van Nederland . De perfecte plek dus voor leuke uitstapjes! Geniet van een groene omgeving en afwisselend landschap. Met bossen, rivieren en uitgestrekte polders. Ook de gezellige steden als Amersfoort en de hoofdstad Utrecht bieden genoeg plezier voor jong en oud!

Waar je ook in Nederland of België woont, kamperen in Utrecht is nooit ver weg. In hooguit een paar uurtjes rijden, kan je vakantie beginnen. En als je een safaritent in Utrecht huurt, begint die vakantie meteen al na het uitladen van je spullen. Geen zeurende kinderen, terwijl jij de handleiding van je voortent probeert uit te pluizen. De safaritent staat bij aankomst al voor je gereed. Zo kun je meteen genieten van je spelende kinderen. Vakantie voor het hele gezin noemen wij dat bij Vodatent!

 Tip: Bij Vodatent houden we van een zorgeloze vakantie en veel voordeel! Met de Utrecht Region Pass reis je op één kaart met al het openbaar vervoer in Nederland en de OV-fiets. Bovendien profiteer je van gratis toegang tot een aantal topattracties! 

Dierentuinen in de provincie Utrecht

Natuurliefhebbers die alle paden van de Utrechtse Heuvelrug al verkend hebben, willen wel eens iets anders zien! Met Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Dierenpark Amersfoort heeft de provincie Utrecht twee bekende dierentuinen. De ene heeft reuzenpanda’s, de andere een avontuurlijke klimroute. Bezoek er eens één en ontmoet bijzondere dieren… Of bezoek ze allebei, als je niet kunt kiezen. 

De Utrechtse Heuvelrug

Liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen zijn in de provincie Utrecht ook op het goede adres. Dat kan in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, het grootste bos van de Randstad. Met het Heuvelrug Doe & Ontdekboek laten je kids hun telefoons en tablets eindelijk links liggen. Nu de ouders nog! Gelukkig is de Utrechtse Heuvelrug leuk voor jong en oud. Themawandelroutes, fietsroutes (met oplaadpunten) en leuke restaurantjes. Buitenspelen is toch het leukste wat er is? 

Ontdek Vodatent

Loading interface...