Safaritent in Utrecht huren 

Een safaritent in Utrecht huren doe je bij Vodatent. Huur nu een safaritent op de leukste familiecampings in Utrecht! 

Een safaritent in Utrecht huren op de leukste familiecampings

Wie een safaritent huurt in Utrecht, kiest voor een zorgeloze vakantie. Onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden, een verplaatsbare keuken en natuurlijk borden en bestek om alle heerlijke gerechten op te eten. Allemaal spulletjes die je niet meer van huis hoeft mee te nemen. Dat betekent een veilige reis voor je gezin, zonder volgeladen auto en caravan. Je bespaart ook een hoop tijd met inpakken en uitpakken. Maar het mooiste is: als je op de camping bent aangekomen, kun je meteen van je vakantie genieten. Vakantie voor het hele gezin begint met het huren van een safaritent in Utrecht! 

Onbezorgd kamperen in de provincie Utrecht?

Utrecht ligt precies in het midden van Nederland . De perfecte plek dus voor leuke uitstapjes! Geniet van een groene omgeving en afwisselend landschap. Met bossen, rivieren en uitgestrekte polders. Ook de gezellige steden als Amersfoort en Utrecht bieden genoeg plezier voor jong en oud!

Waar je ook in Nederland of België woont, kamperen in Utrecht is nooit ver weg. In hooguit een paar uurtjes rijden, kan je vakantie beginnen. En als je een safaritent in Utrecht huurt, begint die vakantie meteen al na het uitladen van je spullen. Geen zeurende kinderen, terwijl jij de handleiding van je voortent probeert uit te pluizen. De safaritent staat bij aankomst al voor je gereed. Zo kun je meteen genieten van je spelende kinderen. Vakantie voor het hele gezin noemen wij dat bij Vodatent!

Dierentuinen in de provincie Utrecht

Natuurliefhebbers die alle paden van de Utrechtse Heuvelrug al verkend hebben, willen wel eens iets anders zien! Met Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Dierenpark Amersfoort heeft de provincie Utrecht twee bekende dierentuinen. De ene heeft reuzenpanda’s, de andere een avontuurlijke klimroute. Bezoek er eens één en ontmoet bijzondere dieren… Of bezoek ze allebei, als je niet kunt kiezen. 

De Utrechtse Heuvelrug

Liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen zijn in de provincie Utrecht ook op het goede adres. Dat kan in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, het grootste bos van de Randstad. Met het Heuvelrug Doe & Ontdekboek laten je kids hun telefoons en tablets eindelijk links liggen. Nu de ouders nog! Gelukkig is de Utrechtse Heuvelrug leuk voor jong en oud. Themawandelroutes, fietsroutes (met oplaadpunten) en leuke restaurantjes. Buitenspelen is toch het leukste wat er is? 

Ontdek onze accommodaties in Utrecht

Een safaritent huren in Utrecht bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.