Safaritent in Languedoc-Roussillon huren 

Languedoc-Roussillon is een regio in het zuiden van Frankrijk. Deze regio staat bekend om haar kilometerslange zandstranden, en om zijn heerlijk warme klimaat in de zomer. Wil je graag de regio verkennen tijdens een kampervakantie, maar heb je geen zin om zelf je tent op te zetten. Boek dan een safaritent van Vodatent. De safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Campings in Languedoc-Roussillon

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Ontdek de ongerepte natuur van Languedoc-Roussillon

Met een veelzijdige natuur is Languedoc-Roussillon een ideale plek voor liefhebbers van een gevarieerde vakantie. Natuurliefhebbers zitten hier al helemaal op hun plek. De natuurrijke regio beschikt over tal van prachtige wijngaarden. Hier vind je zelfs het grootste wijnbouw gebied van de regio! Dit is zeker een bezoekje waard.

Wat ook zeker een bezoekje waars is, is de prachtige kustlijn. Wandel over het strand of neem een frisse duik in de zee. Languedoc-Roussillon kent ook diverse natuurparken zoals de Camargue. Hier kan je zomaar wilde paarden of een roze flamingo tegenkomen!

Historie van Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon kent een rijke geschiedenis. Zo zijn er resten gevonden uit de prehistorie! Ook de Romeinen zijn hier verbleven en hebben hun sporen achtergelaten. Zij legden bijvoorbeeld een wegennetwerk aan om zo de handel te verbeteren. Het zijn de Grieken die de wijngaarden naar Languedoc-Roussillon hebben gebracht. De Romeinen ontwikkelde dit verder. In de jaren 60 komen de badplaatsen tot ontwikkeling, die vakantiegangers aantrekken. En daarmee begint de toeristische geschiedenis van Languedoc-Roussillon.

Wat te doen tijdens je kampeervakantie

Vandaag de dag biedt de regio een grote verscheidenheid aan activiteiten voor het gehele gezin. Of je nou liever op het strand ligt, of liever uitstapjes maakt naar de vele verschillende bezienswaardigheden; in beide gevallen is deze regio ten zeerste aan te bevelen! Zoek je graag de drukte op? Bezoek dan eens de stad Nîmes.

In Carcassonne kun je de indrukwekkende Cité bezoeken, waar je in Limoux en Rennes-le-Château meer te weten kunt komen over de mysterieuze geschiedenis van deze streek!

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk
Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent
Lees verder...