Wat kenmerkt een vakantie in Zweden? 

Een vakantie in Zweden staat bekend om zijn adembenemende natuur, uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en schilderachtige dorpjes met rode schuren. Zweden biedt een unieke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers. Een vakantie hier kenmerkt zich door de prachtige landschappen, de rust en stilte, en de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Wat valt er te ontdekken in Zweden? 

Een van de meest opvallende kenmerken van Zweden is de uitgestrektheid van de ongerepte natuur. Bezoekers kunnen zich verwonderen over de uitgestrekte bossen en meren, wandelen door nationale parken, en genieten van de rijke biodiversiteit van het Zweedse platteland. Je kunt hier ontzettend veel wilde dieren spotten, waaronder de eland in de provincie Småland. Bovendien biedt Zweden talloze historische bezienswaardigheden en charmante steden, zoals Stockholm, Göteborg en Malmö, waar je de rijke geschiedenis en cultuur van het land kunt ontdekken.

Welke activiteiten zijn er mogelijk in Zweden? 

De activiteiten die mogelijk zijn in Zweden zijn net zo gevarieerd als het landschap zelf. Wandelen en kamperen behoren tot de populairste activiteiten, met duizenden kilometers aan wandelpaden en talloze kampeerplekken om uit te kiezen. Zweden is ook een paradijs voor watersportliefhebbers, met mogelijkheden voor kanoën, kajakken, zeilen en vissen op de vele meren en kustgebieden. Op veel plekken langs de Zweedse kustlijn kun je ook op zeehondensafari.

Geniet van een unieke en comfortabele accommodatie en kampeer in een safaritent in Zweden. In deze compleet ingerichte accommodaties beleef je een onvergetelijke vakantie! De safaritenten beschikken over bedden, een (verrijdbare) keuken en een loungeset op de veranda. Wanneer je kiest voor een safaritent inclusief sanitair, vind je zelfs een badkamer in de accommodatie. Vanaf je safaritent stap je zo de natuur in, klaar om de Zweedse natuur te bewonderen!