Safaritent Zweden

Een safaritent in Zweden huren

Waan jezelf in een sprookje als je ’s ochtends in je safaritent in Zweden ontwaakt. Mooie heldere meren, mysterieuze bossen en uitgestrekte landschappen. Hier en daar vind je een boerderij met een typisch Zweedse rode schuur. Een boerderij die alleen te bereiken is via een kronkelend landweggetje. Een oase van rust.

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Zweden

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een kampeertent huren in Zweden

De stille, lange nachten van Zweden zullen je nachtrust goed doen. Zeker als je overnacht in één van onze safaritenten. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Een verrijdbare keuken, twee slaapruimtes met bedden, een eettafel met stoelen en nog veel meer. Zo kun je veel spullen thuislaten. En dat betekent zorgeloos en veilig met je gezin op reis naar Zweden. Eenmaal aangekomen, begint ook voor jou je vakantie. Je hoeft namelijk geen tent of caravan meer op te zetten. Moet je er ’s nachts uit? De safaritenten in Zweden hebben eigen sanitair bij de tent. Je hoeft dus niet door de donkere nachten op zoek te gaan naar een toilet.

Een safaritent huren in Dalarna

De Zweedse regio Dalarna ligt in Midden-Zweden. Dalarna behoort tot de favoriete bestemmingen van menig natuurliefhebber. De schoonheid van de natuur wordt gekenmerkt door uitgestrekte bossen en tientallen meren. Waan je in de natuur en ervaar ultieme rust. Campings Camping Yttermalungs en Camping Falkudden zijn beide gelegen in de regio. 

Ontmoet de Big Five van Zweden

Ook Zweden heeft de big five. Maar niet de dieren die we van Afrika kennen. Door de enorme natuurgebieden en nationale parken, is er veel wildlife te spotten. De big five van Zweden zijn de beer, de wolf, de veelvraat (niet papa), de lynx en natuurlijk de eland. Gelukkig leven de beren een stukje noordelijker, dus je voorraadkast is veilig. Als je ze wilt zien, kun je ze onder begeleiding van een gids bezoeken. Als je daar 5-6 uur rijden voor over hebt tenminste. Elanden zijn wel volop te zien in Zweden. Als je geluk hebt, loop je er misschien wel één tegen het lijf. Echte mazzelaars kunnen zelfs bruinvissen spotten als ze met de veerboot naar Zweden varen.

Ontdek Zweden

Loading interface...

Accommodaties in Zweden

Ontdek onze accommodaties in Zweden
Een safaritent huren in Zweden bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.