Safaritent Luxemburg

Safaritent in Luxemburg huren

Kamperen in Luxemburg is genieten van de overweldigende natuur die vooral bestaat uit bos en heuvel. Een beeld dat af en toe onderbroken wordt door een pittoresk dorpje waar het haast wel lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De tijd lijkt ook wel stilgestaan te hebben als je een bezoek brengt aan één van de vele kastelen die het land rijk is of als je een fiets- en wandeltocht maakt en je even één voelt met die indrukwekkende natuur. Een deel van Luxemburg dankt de bijnaam ‘Klein Zwitserland’ aan de rotswanden en bergtoppen die tekenend zijn voor het landschap. In de hoofdstad Luxemburg komt alles samen: historie, natuur, cultuur en moderne winkels en terrassen. En voor al dat schoons hoef je slechts een paar uur te rijden vanaf Nederland

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Luxemburg

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een safari tent huren in Luxemburg

Het imponerende landschap en de overweldigende natuur van Luxemburg nodigen ogenblikkelijk uit om ontdekt te worden. Een kampeertent huren in Luxemburg bij Vodatent zorgt ervoor dat jullie dit mooie landschap kunnen gaan ontdekken. Het is niet voor niks dat Luxemburg onder de Nederlanders een geliefd vakantieland is. De Belgische Ardennen hebben veel weg van het landschap in Luxemburg. Het verschil tussen de Belgische Ardennen en Luxemburg is dat de pittoreske dorpjes en het landschap in Luxemburg iets vriendelijker aan doen.  

Cultuur in Luxemburg

Luxemburg heeft volop historie omtrent cultuur en kunst. Luxemburg heeft vele mijnen. Tijdens jouw vakantie in Luxemburg kun je één van de vele mijnen bezoeken. Ook vind je in Luxemburg het nationale Mijnen Museum. Ontdek in dit museum oude gereedschappen en materialen waarmee vroeger gewerkt werd. Ook zijn er verschillende goed bewaarde archiefstukken overgebleven. In Echternach vind je het museum van de Romeinse Villa. Wil je meer weten over de geschiedenis van Luxemburg dan is het bezoeken van dit museum een aanrader. 

Campings met safaritenten in Luxemburg

Wil je een safaritent in Luxemburg huren? Geniet van de vele fiets- en wandelmogelijkheden in dit Groothertogdom. Wij adviseren je wel om thuis alvast wat te trainen, want het landschap is flink heuvelachtig. Je kunt er rotsklimmen, mountainbiken of de vele uitdagende avontuurparcoursen overwinnen. Je kunt leuke dorpjes ontdekken en leuke uitstapjes maken naar BelgiëDuitsland  of Frankrijk .

Bezienswaardigheden in Luxemburg

Een safaritent in Luxemburg huren is niet compleet zonder het bezoeken van een aantal trekpleisters in Luxemburg. Denk hierbij onder andere aan de bij de meeste wel befaamde Kazematten. Kazematten bestaat uit allerlei forten en oorspronkelijke bouwwerken. Aanvankelijk was deze verdedigingslinie ruim 23 kilometer. Grand Ducal Palace kun je natuurlijk ook niet missen als je een kampeertent gaat huren in Luxemburg. In het zuiden van Luxemburg vind je dit kleurrijke paleis. In dit paleis woont de Groothertog van Luxemburg. Luxemburg heeft veel Duitse en Franse invloeden. Onder andere de invloeden van de buurlanden als het om wijn gaat. Breng een bezoek aan één van de vele wijnkelders die Luxemburg rijk is. 

Ontdek Luxemburg

Loading interface...

Accommodaties in Luxemburg

Ontdek onze accommodaties in Luxemburg
Een safaritent huren in Luxemburg bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.