Safaritent Italië

Safaritent huren in Italië

Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig als je gaat kamperen in Italië. Net als het zuiden van Frankrijk heeft dit land bijna altijd zongarantie, lekker eten en is er genoeg te beleven in de omgeving. Maar het heeft meer te bieden. Met een rijke geschiedenis kent dit land aan de Middellandse zee een schat aan steden waar de sporen uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen nog in overvloed zichtbaar zijn. Steden als San Marino, Bologna, Florence en natuurlijk Venetië zijn de absolute hoogtepunten van Noord-Italië. En wie een dagje wil zonnen, hoeft niet ver te rijden, want het strand ligt altijd op een steenworp afstand. 

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Italië

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een safaritent huren in Italië

Het is vanuit Nederland  bijna 14 uur rijden naar Italië. Als je na de lange rit op de camping aangekomen bent, heb je natuurlijk geen zin meer om de tent of caravan op te zetten. Het voordeel van een kampeertent huren in Italië is, dat je na aankomst op de camping direct van het mediterrane zonnetje kunt genieten of jezelf kunt verwennen met een heerlijke pizza. Alle safaritenten hebben comfortabele bedden, een verrijdbare keuken en een ruime luifel: de grote, ruim opgezette safaritenten van Vodatent  zijn volledig ingericht en ook grotere gezinnen kunnen er gemakkelijk in slapen, want ze bieden ruimte voor 6 personen. En omdat de tenten al volledig ingericht zijn, hou je bagageruimte over voor bijvoorbeeld een voetbal, badmintonset, jeu de boules, een strandstoel, zonnebrandcrème of een goede fles wijn of olijfolie op de terugweg. Een safaritent in Italië huren doe je bij Vodatent!  

Campings met safaritenten in Italië

Een safaritent in Italië huren is alleen weggelegd voor pure levensgenieters. Het is immers een hele opgave om zorgeloos te genieten van het Italiaanse zonnetje en het heerlijke eten. Gelukkig dat er vanaf Centro Vacanze San Marino diverse uitstapjes gemaakt kunnen worden naar het strand of de prachtige hoofdstad van San Marino om de dagen vol ontspanning op de camping te kunnen afwisselen. Want met een groot zwembad, een kinderboerderij, diverse sportfaciliteiten en allerlei speeltoestellen kan iedereen zich ook uitstekend op de camping vermaken. Het is die combinatie tussen een heerlijk klimaat, een rijke cultuur en de beroemde Italiaanse keuken die het land zo bijzonder maakt. Ben je zonaanbidder of juist cultuurliefhebber? Jong of oud? Als je kampeert in Italië kun je alle kanten op. 

Ontdek Italië

Loading interface...

Accommodaties in Italië

Ontdek onze accommodaties in Italië
Een safaritent huren in Italië bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.