Safaritent in Bourgogne huren

Huur een safaritent van Vodatent en verblijf in het prachtige Bourgogne. Omgeven door de prachtige natuur, hoef je je nooit te vervelen! Keer na een evenement volle dag terug in je comfortabele safaritent omringd met natuur. Geniet van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Deze safaritenten zijn volledig ingericht en ontdoen alle zorgen van een kampeervakantie. Ontdek wat Bourgogne te bieden heeft, ontdek het bij Vodatent. 

Het prachtige Bourgogne

De Bourgogne, een betoverende plek in Frankrijk die bekend staat om hun prachtige wijngaarden, authentieke stadjes, de typische Bourgondische kastelen en de oneindige wandelmogelijkheden. Gelegen langs de rivieren de Saône ligt onder andere het stadje Tournus, die het bezoeken absoluut waard is. Ook beschikt Bourgogne over een prestigieus en veelzijdig landschap, vol met bossen en rivieren. Perfect voor wandelen dus! Bourgogne is daarnaast ook de perfecte locatie voor families! Er zijn enorm veel bezienswaardigheden in de buurt die je echt niet moet missen. In de zomer is het weer in Bourgogne prachtig, maar ook in het laagseizoen is het genieten geblazen.

Ook staat Bourgogne bekend om hun keuken. Tijdens een Bourgondische maaltijd zit je aan een lange tafel en wordt het eten in schalen opgediend. Tijdens zo’n maaltijd staan genieten centraal. Dat zie je dan ook echt terug in de restaurants in de omgeving. 

Fietsroutes in Bourgogne

Ben jij meer van het maken van fietstochten? Ontdek dan de fietsroute ‘La Voie des Vignes’. Op deze 20 kilometer lange fietstocht van Beaune tot Santenay vind je oneindig veel wijngaarden. Er zijn genoeg momenten om even van je fiets te stappen en te genieten van een wijnproeverijtje. École des Vins in Beaune organiseert deze wijnproeverijen, maar de traditionele mosterd van de Moutarderie Edmond Fallot is ook niet te missen als je hier bent. 

De Bourgondische kastelen

Hou jij van kastelen en wil jij alles weten over de interessante geschiedenis van deze kastelen? Dan moet je ook zeker een van de kastelen in Bourgogne bezoeken. Bourgogne is de regio van de mooiste kastelen van Frankrijk. Het Kasteel van Germolles is dan ook een echte aanrader! Maar ook het kasteel van Cormatin is enorm indrukwekkend. Ook kun je ervoor kiezen een dagtrip te maken om alle kastelen te bezoeken. Tussen de steden Cluny en Tournus ligt de Kastelenroute van Bourgogne. Tijdens deze route kom je langs maar liefst 16 kastelen, elk met een unieke geschiedenis.

Ontdek onze accommodaties in Bourgogne

Een safaritent huren in Bourgogne bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je niet naar het sanitair gebouw moet lopen.