Safaritent in Bourgogne huren

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Glamping campings in Bourgogne

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Natuurrijk Bourgogne

De Bourgogne kun je het beste omschijven als een zeer groen gebied. Dit komt doordat de gemiddelde jaarlijkse neerslag in de Bourgogne gelijkmatig over het jaar verdeeld is. In de zomer kunnen er regelmatig onweersbuiten ontstaan door het heuvelachtige landschap en de warme zon. De natuur in de Bourgogne verandert door de jaren heen. Dit komt door de wind en het water dat het landschap vormt, hoe het vandaag de dag is. Wandel langs prachtige wijngaarden of indrukwekkende grotten en rotswanden. Een groot deel van de Bourgogne bestaat uit het natuurpark Morvan. Ideaal voor wandelaars of fietsers, want dit natuurgebied is wat bergachtiger. Een verblijf in het prachtige Bourgogne is voor iedere vakantieganger een unieke belevenis!

Wat te doen in de Bourgogne?

De Bourgogne, ook wel bekend als Bourgondië, staat bekend om wijn, wijn en nog eens wijn. Een bezoekje aan een wijngaard is daarom zeker aan te raden.  Ook beschikt Frankrijk over tal van restaurantjes, cafe's en ander horeca. Dijon is de hoofdstad van de Bourgogne. Dijon is een gezellig en provinciaal stadje. Je vind er een historisch centrum met veel oude herenhuizen, mooie vakwerkhuizen en gezellige restaurantjes. Ook liggen er tal van chateau's en kastelen die tijdens een autorit door de prachtge natuur, bezocht kunnen worden. Culinair genot, een eeuwenoude geschiedenis, rust en ruimte, wat zoek je nog meer in een vakantie? Boek daarom nu je vakantie bij Vodatent en beleef het allemaal met eigen ogen!

Glamping in de Bourgogne

Huur een safaritent van Vodatent en verblijf in het prachtige Bourgogne. Omgeven door de prachtige natuur, je hoeft je niet te vervelen. Neem een frisse duik in een rivier, wandel door de historische straatjes en verblijf in een safaritent. Deze safaritenten zijn volledig ingericht ontdoen je alle welbekende zorgen van een kampeer vakantie. Vodatent heeft een groot aanbod van glampingtenten in Frankrijk. Geniet van het comfort van een glamping-accommodatie met aparte slaapkamers, eventueel een badkamer, keuken en woongedeelte. Na een verblijf op een campingin de Bourgogne wil je nooit meer wat anders.

Liefhebbers van Frankrijk, kamperen, en cultuur opgelet: boek snel je vakantie op een van onze campings in de Bourgogne! 

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk
Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent
Lees verder...